Αλωνίζουν ανενόχλητες οι τουρκικές ανεμότρατες – Κρανίου τόπος το Αγαθονήσι!

Κοινοποίηση:
trates

Με απύθμενο θράσος, τουρκικές ανεμότρατες εισβάλλουν στον κόλπο Καθολικό του Αγαθονησίου, καταστρέφοντας το θαλάσσιο περιβάλλον και λεηλατώντας τον υποθαλάσσιο πλούτο μας. Οι εικόνες που φτάνουν από το μικρό λιμανάκι, με τα τουρκικά αλιευτικά να δρουν ανενόχλητα, σοκάρουν. Όσοι τολμούν να βουτήξουν, μιλούν για «κρανίου τόπο»· η θάλασσα άδεια, τα λιβάδια της Ποσειδωνίας κατεστραμμένα, η θαλάσσια ζωή εξαφανισμένη.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων το πλωτό σκάφος του Λιμενικού που εδρεύει στο νησί… απομακρύνθηκε εδώ και μέρες. Τυχαίο; Ή μήπως η εγκατάλειψη έχει ονοματεπώνυμο και πολιτική υπογραφή;

Διαβάστε περισσότερα στο voicenews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. οι τουρκοι στα δικα τους μπενουν….. ολα ειναι προγραματισμενα 1973-74, απο τον πἀππου της οικογενειας και ο μικρος τα αποτελειωσε ολα….. χρονια πολλα και εις ανωτερα……. ολα καλα για τους χελληνες της τρυπιας δεκαρας……… ουτε την αξια της εχετε……… ουστ……. να ξεβρωμισει το χελλας….. ολα πουλημενα και δωσμενα….. ολοι για εσας χωρις εσας δουλευουν…….

  2. Τι εχει πουλησει ο φιλελληνας; Μη μου πειτε,οτι,αυτη η απαθεια δεν κρυβει κατι;

  3. Είναι πλέον φανερό πως ο Κούλης έχει κάνει άτυπες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι να ψαρεύουν οι Τούρκοι όπου θέλουν, ίσως ακόμα και δίπλα στην Αττική, αφού έχουν φτάσει να ψαρεύουν μέχρι και στα Κύθηρα που αν δεν κάνω λάθος οι Τούρκοι δεν τα κατείχαν ποτέ ουσιαστικά. Εν ολίγοις, έχει παραδώσει πλήρως την ΑΟΖ του Αιγαίου και δεν είναι απίθανο να έχει κάνει συμφωνίες και με τις ΗΠΑ, την Τουρκία, την Αλβανία και άλλες χώρες ώστε από κοινού να διαμελίσουν την Ελλάδα και να την μοιραστούν τα γειτονικά εχθρικά κράτη με εξαίρεση την Κρήτη που θα την κρατήσει ο Κούλης ως .. βασιλέας και θα εξάγει τα πετρέλαια με Αμερικανική προστασία!

Comments are closed.