Κρήτη: Πυροτέχνημα τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του γαμπρού σε γάμο – «Υπάρχει κίνδυνος απώλειάς της όρασης»

Κοινοποίηση:
gamos

Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ένας 62χρονος άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι και στο χέρι ύστερα από ατύχημα με πυροτέχνημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια γαμήλιας τελετής που βρισκόταν σε εξέλιξη. Ο 62χρονος, πατέρας του γαμπρού, φέρεται να επιχείρησε να ανάψει πυροτέχνημα στο πλαίσιο των εορτασμών, όταν σημειώθηκε το ατύχημα.

 Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για σοβαρό κίνδυνο απώλειας της όρασης, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο, το οποίο διαθέτει οφθαλμολογική κλινική με δυνατότητα εξειδικευμένης αντιμετώπισης.

Ο τραυματισμός στο χέρι χαρακτηρίζεται ως δευτερεύων, ωστόσο ο κίνδυνος για το μάτι του είναι ιδιαίτερα ανησυχητικός, σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως την ώρα που ο γιος του 62χρονου ντυμένος γαμπρός ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, ο πατέρας του μεταφερόταν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response