ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ, ΟΣΟ ΑΝΑΜΕΝΩ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_2

85. Trevor Shillito– Νοσοκομείο Ρόδου

 O άνθρωπος αυτός, Άγγλος, ζει με την σύζυγό του, Μαρία Hergas, στη Ρόδο εδώ και πολλά χρόνια. Toν Ιούλιο του 2022 νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική στη Ρόδο για το πρόβλημα στην καρδιά που αντιμετώπιζε. Αποφασίστηκε να γίνει αλλαγή βαλβίδας στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» στην Αθήνα όπου θα μετέβαινε με ελικόπτερο από το νοσοκομείο της Ρόδου.

Όλα τα τεστ που είχε κάνει στην ιδιωτική κλινική ήταν αρνητικά.

Όταν έφτασε στο νοσοκομείο της Ρόδου τον εξαφάνισαν από την σύζυγό του.

Της είπαν ότι βγήκε θετικός και τον μετέφεραν στην κλινική κόβιντ.

Έντρομη η Μαρία επικοινώνησε μαζί μου και εγώ αποφάσισα να βοηθήσω αμέσως με ζωντανή μετάδοση στο facebook παράλληλα με την δημοσίευση που έκανα.

Όταν τελείωσε το live, ο Trevor Shillito είχε ήδη επιστρέψει στη σύζυγό του …αρνητικός.

Αυτά που περιέγραψε για όσα έζησε στο Νταχάου της Ρόδου ήταν ανατριχιαστικά.

Τον έστειλαν σε ένα υπόγειο, εκεί τον βομβάρδισαν απευθείας με οξυγόνο και όταν προσπάθησε να το βγάλει γιατί τον έκαιγε και τον έπνιγε, ένας γιατρός του πίεσε το οξυγόνο στο πρόσωπο εξυβρίζοντάς τον στα Αγγλικά «you, fucking stupid bastard» («εσύ, γαμημένε ηλίθιε μπάσταρδε»).

Ξεκάθαρη απόπειρα δολοφονίας και γλίτωσε μετά την δημόσια παρέμβασή μου.

Οι δύο υπεύθυνοι γιατροί απομακρύνθηκαν από το νοσοκομείο. Τώρα ετοιμάζω την μήνυση του Trevor Shillito για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του.

Αποδείχθηκε ότι στο σύντομο αυτό διάστημα που τον είχαν στα μπουντρούμια, εκτός των άλλων του χορήγησαν και διουρητικό lasix. Ένα από τα όπλα που χρησιμοποίησαν στο πρωτόκολλο του θανάτου.

O άνθρωπος μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου υποβλήθηκε με επιτυχία σε αλλαγή βαλβίδας. Τον επισκέφτηκα και στο δωμάτιο δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Στη δεύτερη φωτογραφία παρακάτω είναι ο Trevor έξω από το Εφετείο Αθηνών. Ήρθε όπως και πολλοί άλλοι από όλη τη χώρα την 29/06/2023 για να καταθέσει στη δίκη μου για την διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Κανένας δεν κατέθεσε, βεβαίως, άρον άρον με αθώωσαν, ενώ στην πρώτη δικάσιμο το δικαστήριο είχε δεσμευτεί να εξετάσει μάρτυρες και να αναγνωστούν τα δεκάδες έγγραφα που αποδείκνυαν όχι απλά την αθωότητά μου, αλλά το μεγαλύτερο έγκλημα όλων των εποχών σε βάρος των Ελλήνων.

Με αθώωσαν άρον άρον για να μην ακουστούν οι τρομακτικές αυτές μαρτυρίες στο ακροατήριο και για να μην αναγνωστούν τα πειστήρια του εγκλήματος.

Υ.Γ. Στη δεύτερη φωτογραφία του Εφετείου, στο κέντρο βλέπετε την κόρη του Γιώργου Βαρασιά.

Αυτή δυστυχώς ξέρει από την προσωπική εμπειρία της με τον πατέρα της, τι σημαίνει lasix και πώς το χρησιμοποίησαν στο πρωτόκολλο θανάτου. Ήταν για τον σκοπίμως αφυδατωμένο πατέρα της η χαριστική βολή…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response