Την απόλυτη φρίκη έζησαν δυο 13χρονια παιδιά μέσα στην αυλή σχολείου στο Κερατσίνι, μετά από βίαιη επίθεση που δέχθηκαν με ρόπαλα και μαχαίρια από ομάδα ατόμων που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες επιτέθηκαν και άρχισαν να κυνηγούν τα παιδιά. Ο ένας από τους ανήλικους κατάφερε να διαφύγει, ωστόσο ο δεύτερος δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό και τραυματίστηκε με μαχαίρι στο πρόσωπο.
Μάρτυρες της επίθεσης περιγράφουν σοκαριστικές σκηνές και αναφέρουν ότι το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής. «Τα δύο παιδάκια έπαιζαν στο προαύλιο του σχολείου. Μέχρι που εμφανίστηκαν έξω από αυτόν, τρεις επίσης ανήλικοι φορώντας full-face. Τους αντιλήφθηκαν μετά από λίγα λεπτά, γιατί εισήλθαν και εκείνοι στον προαύλιο χώρο και ξεκίνησαν να τους κυνηγούν»
Σύμφωνα με πληροφορίες, κίνητρο των δραστών δεν ήταν η ληστεία καθώς οι δράστες δεν άρπαξαν τα προσωπικά αντικείμενα του 13χρονου. Αφού τον ξυλοκόπησαν, έγιναν… καπνός.
«Το ένα από τα δύο παιδάκια κατάφερε να ξεφύγει όντας πιο γρήγορο. Οι τρεις ανήλικοι είχαν στην κατοχή τους ρόπαλο και μαχαίρι. Το δεύτερο παιδάκι που δεν πρόλαβε να ξεφύγει, τραυματίστηκε στα πόδια του, επειδή είχαν στην κατοχή τους μαχαίρι του έκανα μια χαρακιά στο πρόσωπο», συνέχισε ο αυτόπτης μάρτυρας.
Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά ακραίας βίας με πρωταγωνιστές τους νέους, με τελευταίο κρούσμα τους 10 ανήλικους ρομά σε στάση του τραμ επιτέθηκαν σε μια 17χρονη μαθήτρια για να της κλέψουν την χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό.
Εκκολαπτόμενοι Τράπερς …