Στη ΓΑΔΑ η Ειρήνη Μουρτζούκου – «Είμαι αθώα, θέλουν να με φάνε»

Κοινοποίηση:
ektakto

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (3/7) Ειρήνη Μουρτζούκου μαζί με τον νέο συνήγορο της, Νίκο Αλεξανδρή. Η Ειρήνη Μουρτζούκου πήγε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να αναφέρει ότι ο νέος συνήγορος της είναι ο Νίκος Αλεξανδρής καθώς η πρώην συνήγορος της Βούλα Δημητριάδου παραιτήθηκε από την υπόθεση.

Ο Νίκος Αλεξανδρής μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ανέφερε: «Ήρθαμε στο πλαίσιο της ενημερώσεως, η κυρία Μουρτζούκου είναι εδώ για να νομιμοποιηθώ ως δικηγόρος της υπόθεσης».

«Δεν μπορούμε να δώσουμε πληροφορίες για το πότε θα κληθεί η Ειρήνη να καταθέσει. Και να ήξερα πότε θα κληθεί δεν θα το έλεγα», πρόσθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης της Ειρήνης Μουρτζούκου.

«Δεν έχω πειράξει κανένα από τα παιδιά, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη., Δεν κοιμάμαι, έχω χάσει τον ύπνο μου. Μακάρι να μπορέσω να δείξω ότι είμαι αθώα, έχουν πέσει όλοι πάνω μου να με φάνε», ανέφερε με τη σειρά της η Ειρήνη Μουρτζούκου στην εκπομπή «Το Πρωινό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response