Συναγερμός στη Ρόδο: Διαρροή αερίου σε ξενοδοχειακό συγκρότημα – Εκκενώνονται δωμάτια

Κοινοποίηση:
rodos-aerio

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, εξαιτίας διαρροής αερίου από υπαίθριο αποθηκευτικό χώρο με γκάζι μεγάλου ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Οι πυροσβέστες έστησαν επιχείρηση για την ασφαλή θωράκιση εργαζομένων κι επισκεπτών στην ευρύτερη περιοχή της Ιξιάς.

Δείτε το βίντεο:

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση. Οδρόμος που οδηγεί στο ξενοδοχειακό συγκρότημα (Επί της Λεωφόρου Ηρακλειδών) έκλεισαν, προκειμένου με ασφάλεια να αδειάσει η ξεξαμενή, ενώ απομάκρυναν τους διερχόμενους και τους επισκέπτες σε μεγάλη ακτίνα.

Υπολογίζεται ότι από την ασφαλή αυτή βαλβίδα εκτόνωσης, θα αδειάσει όλη η δεξαμενή που παρουσίασε πρόβλημα διαρροής και μέσα στα επόμενα λεπτά η κατάσταση θα έχει ομαλοποιηθεί.

Για λόγους ασφαλείας, παρακολούνται οι οδηγοί να μην κινούνται στην περιοχή (από κόμβο Φανερωμένης έως και το σημείο που βρίσκεται το Seraton) μέχρι να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response