Εγκλωβισμένη στο Ισραήλ είναι η Γλυκερία και άλλοι τέσσερις έλληνες τραγουδιστές, που βρέθηκαν στη χώρα για να δώσουν συναυλίες ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, πρόκειται για την Γλυκερία, τον Αλέκο Ζαζόπουλο, την Βασιλική Νταντά, τον Κώστα Καραφώτη και την Αρετή Κετιμέ.
Κάποιοι από τους καλλιτέχνες, όπως η Γλυκερία αλλά και ο Αλέκος Ζαζόπουλος με την Βασιλική Νταντά εμφανίστηκαν την Πέμπτη, λίγες ώρες πριν το Ισραήλ θέσει σε εφαρμογή τη στρατιωτική επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Rising Lion», «σφυροκοπώντας» στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Ιράν.
Η κατάσταση κλιμακώθηκε ταχύτατα και η αεροπορική δραστηριότητα στην περιοχή ανεστάλη, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν όλες οι πτήσεις και να εγκλωβιστούν στη χώρα οι πέντε καλλιτέχνες.
Αρπαχτες μου θελατε ε;