Ανανέωσε ο Γκίκας με τον Πανιώνιο

Κοινοποίηση:
5992043_103024 (1)

Παίκτης του Πανιωνίου θα συνεχίσει να είναι ο Νίκος Γκίκας. Ο 34χρονος γκαρντ, που έχει συμπληρώσει ήδη δύο σεζόν στον σύλλογο, ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας την τελευταία σεζόν έχοντας 4,6 πόντους και 3,9 ριμπάουντ σε 17:47 κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA και ο Νίκος Γκίκας συμφώνησαν σε επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Νίκος Γκίκας εντάχθηκε στο δυναμικό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ την περίοδο 2023-2024 όταν η ομάδα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Elite League. Είχε μέσο όρο 11,7 πόντους- 7,9 ασίστ- 4,8 ριμπάουντ και 1,7 κλεψίματα ενώ με 23 πόντους- 10 ριμπάουντ- 4 ασίστ- 2 κλεψίματα και 5/9 τρίποντα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον αγώνα που έκρινε την άνοδο (κόντρα στον Ηρακλή).

Στην Stoiximan GBL της περιόδου 2024-2025 είχε κατά μέσο όρο 4, 6 πόντους- 3,9 ασίστ σε 17’47’’ συμμετοχής. Ήταν ο αρχηγός της ομάδας κατά την επιστροφή της στη «μεγάλη κατηγορία».

Στην καριέρα του στο επαγγελματικό πρωτάθλημα, όπου εκτός του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΧΥΜΟΙ VIVA έχει αγωνιστεί σε Άρη, ΑΕΝ Κηφισιάς, ΑΕΚ και Προμηθέα, έχει καταγράψει συνολικά 1780 πόντους- 972 ασίστ- 268 κλεψίματα και 310 εύστοχα τρίποντα σε 267 συμμετοχές.

Επίσης μετράει 10 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα.

Ο Νίκος Γκίκας, μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πρόκειται για μια νέα προσπάθεια, με νέο προπονητή και νέα όνειρα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω. Θα πρέπει όλοι μαζί, ο καθένας από το ρόλο του, να συσπειρωθούμε γύρω απ’ αυτό το αρχίζει διότι μας περιμένει μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά. Είμαι αισιόδοξος όμως, ότι μέσα από την σκληρή δουλειά, την προσπάθεια, την προσήλωση στο στόχο μας και την ενότητα, θα καταφέρουμε να πετύχουμε»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response