Η Βάνα Μπάρμπα συνεχίζει να δίνει τη μάχη της για την υγεία της, παραμένοντας για τρίτη ημέρα στο νοσοκομείο «Αιγινήτειο», όπου μεταφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.
Η γνωστή ηθοποιός, νιώθοντας αδιαθεσία όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι της, επισκέφθηκε άμεσα το νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε η σοβαρότητα της κατάστασής της. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται υπό ιατρική παρακολούθηση και αναμένεται να υποβληθεί σε επιπλέον εξετάσεις πριν πάρει εξιτήριο.
Παρά τις δυσκολίες, η Βάνα Μπάρμπα παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, αισθάνθηκε την ανάγκη να σηκωθεί και να απολαύσει για λίγο έναν καφέ εκτός του νοσοκομείου.
Το δωμάτιό της έχει πλημμυρίσει από λουλούδια και μηνύματα αγάπης, αποτυπώνοντας τη συγκινητική στήριξη από φίλους και θαυμαστές.
πόσες δόσεις??