Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Διακοπή δρομολογίων στο Μετρό λόγω πτώσης ατόμου στον σταθμό «Ακρόπολη»

Κοινοποίηση:
ΜΕΤΡΟ  (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Το βράδυ της Τετάρτης 30 Απριλίου, οι υπεύθυνοι λειτουργίας του Μετρό ενημερώθηκαν για ένα σοβαρό περιστατικό.

 

Συγκεκριμένα, ένα άτομο βρέθηκε στις γραμμές του σταθμού «Ακρόπολη». Εξαιτίας αυτού του συμβάντος, κρίθηκε απαραίτητη η προσωρινή διακοπή των δρομολογίων στη Γραμμή 2 του δικτύου.

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός ατόμου, που φέρεται να έπεσε στις ράγες του Μετρό στον σταθμό.

Στο σημείο επιχειρούν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ενώ η διέλευση των συρμών από τον σταθμό έχει διακοπεί.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε, πως έκλεισαν οι σταθμοί του Μετρό Ακρόπολη και Συγγρού- Φιξ, λόγω απόπειρας αυτοκτονίας ατόμου στον σταθμό Ακρόπολη. Η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 του Μετρό διεξάγεται στα τμήματα Ελληνικό- Νέος Κόσμος και Σύνταγμα- Ανθούπολη».

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του ατόμου, ενώ για την επιχείρηση κινητοποιήθηκαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response