Το Κίνημα Δημοκρατίας του Στέφανου Κασσελάκη έσπευσε να… καυχηθεί ότι έφερε το θέμα των Τεμπών στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «για πρώτη φορά», ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.
Ο Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκος επεσήμανε ότι το αίτημα για συζήτηση του εγκλήματος των Τεμπών στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου έχει έρθει περισσότερες από τρεις φορές.
«Κάρφωσε» μάλιστα και το κόμμα Κασσελάκη, σχολιάζοντας ότι η ευρωομάδα στην οποία ανήκει η Ελληνική Λύση στήριξε το συγκεκριμένο αίτημα όλες τις φορές (και το ίδιο προτίθεται να κάνει ξανά).
«Αντιθέτως μέχρι τώρα το αίτημα δεν στήριζαν οι ‘φιλελεύθεροι’ (που πλέον ανήκει το ‘Κίνημα Δημοκρατίας’) μαζί με το ‘Λαϊκό Κόμμα’ και τους ‘Πατριώτες’», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ.Φράγκος.
Ο Κος Φράγκος, σε αντίθεση mε άλλους, είναι σοβαρός Πατριώτης, έχει ιδιαίτερη απόδοση σε Εθνικά και Πατριωτικά συμφέροντα, συνομιλεί και συνεργάζεται με αυτούς που πρέπει μετρημένα και στοχευμένα. Το έχει αποδείξει. Άλλοι κινούνται με «λόγια», λες και δίνει σημασία κανείς. Πλήρης απαξία. Άκυρον.
Ξανά «ΕΎΓΕ» στον αξιο Κο Φράγκο που καθημερινώς το κερδίζει με τις θέσεις και πράξεις του.