ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ02|11|2015 19:01/Ellhnas/1639 views ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ: Το ΝΕΡΟ φταίει που έχουμε γίνει σαν ΖΟΜΠΙ όχι οι ΨΕΚΑΣΜΟΙ! Γι΄ αυτό δεν αντιδρά ο Έλληνας!!!Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Ο Γιάννης Δαραβίγκας αποκαλύπτει ότι το νερό φταίει που έχουμε γίνει ΖΟΜΠΙ… Ποιο νερό όμως; Για δείτε το βίντεο… ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ MEDIA14|05|2026 05:17 /0 ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΑΠΟ ΑΓΝΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ. Πειράματα ναζιστικής γενετικής του...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ MEDIA09|05|2026 05:00 /0 ΣΧΟΛΙΑ «ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΑΝ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΚΟΡΠΙΟ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ». 300 ΚΙΛΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ. ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ06|05|2026 14:31 /2 ΣΧΟΛΙΑ ΒΟΜΒΑ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ ΑΛΛΟ – ΝΕΕΣ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΠΑΖΩΜΑΤΟΣ... 1 Comment δεν φταίει το νερό. σας έχω ξαναπεί ότι δεν γίνεται να διακινδυνεύσει κάποιος την ζωή του για υλικά πράγματα τα οποία έχουν νόημα μόνο όσο ζεις. πρέπει να είναι κάτι πέρα από τα υλικά που να σε ωθήσει. αυτό δεν υπάρχει πια. Comments are closed.
δεν φταίει το νερό. σας έχω ξαναπεί ότι δεν γίνεται να διακινδυνεύσει κάποιος την ζωή του για υλικά πράγματα τα οποία έχουν νόημα μόνο όσο ζεις. πρέπει να είναι κάτι πέρα από τα υλικά που να σε ωθήσει. αυτό δεν υπάρχει πια.
δεν φταίει το νερό.
σας έχω ξαναπεί ότι δεν γίνεται να διακινδυνεύσει κάποιος την ζωή του για υλικά πράγματα τα οποία έχουν νόημα μόνο όσο ζεις.
πρέπει να είναι κάτι πέρα από τα υλικά που να σε ωθήσει.
αυτό δεν υπάρχει πια.