ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ02|04|2024 18:29/Ellhnas/632 views ΒΙΝΤΕΟ: Ούτε την ημερομηνία της μαζικής δολοφονίας στα ΤΕΜΠΗ δεν θυμάται το κοπρόσκυλο ο Καραμανλής! Τους σιχάθηκε ο κόσμος! (ΒΙΝΤΕΟ)Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Ούτε την ημερομηνία της μαζικής δολοφονίας δεν θυμάται! Τους σιχαθήκαμε! ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ19|12|2025 21:00 /0 ΣΧΟΛΙΑ Αυστρία: Σύρος λαθρομετανάστης καταδικάστηκε για τον βιασμό 14χρονης στη ΒιέννηΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ19|12|2025 20:45 /0 ΣΧΟΛΙΑ Χριστούγεννα στο Μέτσοβο: Διαχρονική αξίαΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ19|12|2025 20:42 /0 ΣΧΟΛΙΑ Φορολόγηση… στον έρωτα! Η Κίνα λέει «ΦΠΑ και στα προφυλακτικά» για να... 2 Σχόλια Δεν θαφαγε τη… βιοκρεμα του ο Μπουλης! Μπορει να σας οει οτι εκεινη τη περιοδο ητανε και υπουργος….τουρισμου και καμμια σχεση δεν εχει με το εγκλημα! τι ψηφίσατε ρε καθάρματα δολοφόνοι του 41 τακατό ; (!) 🤮 Comments are closed.
Δεν θαφαγε τη… βιοκρεμα του ο Μπουλης! Μπορει να σας οει οτι εκεινη τη περιοδο ητανε και υπουργος….τουρισμου και καμμια σχεση δεν εχει με το εγκλημα!
Δεν θαφαγε τη… βιοκρεμα του ο Μπουλης! Μπορει να σας οει οτι εκεινη τη περιοδο ητανε και υπουργος….τουρισμου και καμμια σχεση δεν εχει με το εγκλημα!
τι ψηφίσατε ρε καθάρματα δολοφόνοι του 41 τακατό ; (!) 🤮