Οργή και σάλο προκάλεσε η άνεση με την οποία ο εισηγητής της Ν.Δ. στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη Λάζαρος Τσαβδαρίδης εμπαίζει τους συγγενείς των 57 νεκρών στα Τέμπη που ζητούν δικαίωση και απόδοση ευθυνών, την ώρα μάλιστα που οι εμπειρογνώμονες ξεκαθαρίζουν ότι το ατύχημα θα είχε αποφευχθεί αν υπήρχαν τα συστήματα ασφαλείας και αν είχε υλοποιηθεί η αμαρτωλή σύμβαση 717!
«Το μόνο που προσεύχομαι είναι να γιάνει η ψυχή των ανθρώπων αυτών και να βρουν γαλήνη. Μέσα από την τιμωρία όσων αποδειχθεί ότι ευθύνονται γι αυτόν τον σιδηροδρομικό εφιάλτη των Τεμπών. Αν προς αυτή την κατεύθυνση το πόρισμα της Εξεταστικής που καταθέσαμε, βοηθήσει και στο ελάχιστον, θα είμαι παντοτινά ευγνώμων σε όλους τους συναδέλφους μου στην επιτροπή» δήλωσε χωρίς αιδώ ο Τσαβδαρίδης για το πόρισμα που κατέθεσε η ΝΔ και ρίχνει ευθύνες μόνο στον μοιραίο σταθμάρχη και τους νεκρούς μηχανοδηγούς!
Τι λέει ρε;
Προσευχή και κατάνυξη να βρουν γαλήνη οι συγγενείς.Παράλληλα θα χαρεί με το πόρισμα της η ΝΔ να βοηθήσει έστω και λίγο στην διαλεύκανση
ΠΟΣΟ ΣΑΝΟ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΡΕ #ΝΔ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΙ
#Μητσοτάκης #Καραμανλής
ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΡΕ #41τακατο;Με #Καρυστιανου
ΟΧΙ με #Τεμπη_συγκάλυψη pic.twitter.com/wAHZsCSyMN— karmakarma (@karmakarma2003) March 11, 2024
Μόνο ως προσβολή στη μνήμη των νεκρών μπορεί να θεωρηθεί αυτή η δήλωση, την ώρα που με το πόρισμα της η ΝΔ απεκδύθηκε όλων των δεδομένων ευθυνών της κυβέρνησης και «αθώωσε» τον Κώστα Καραμανλή και όλα τα πολιτικά πρόσωπα με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία σήμερα προκάλεσε χαμό στη Βουλή, δεν σταμάτησε να φωνάζει «ντροπή».
Τί να ψηφισουν ρε μαστορα;Οι Βεροιωτες[κυριως οι αντρες]φημιζονται για την αμβλυνοια που τους διακατεχει.Ολη η περιοχη.Πιασε Χρυσοχαντιδη και κατεληξε Φλωριδη.Τί αλλο θες;
Αν ηξερε ο πατερας σου οτι θα φερει στη ζωη εναν μασωνοσιωνιστικο σατανικο σκουπίδι, σιγουρα δεν θα σε γεννουσε! Αν ζουσε θα σε ειχε αποκληρωσει.Ειμαι σιγουρος γι αυτο γιατι τον εχω γνωρισει και ξερω πολυ καλα το ποιόν και το ηθος του.ΞΕΦΤΙΛΑ!
το να εχεις τον τιτλο του ηλιθιου δεν φτανει ,..,
θα πρεπει συχνα πυκνα να το αποδεικνυεις
ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ !!!!!
ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ….ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ;;;