ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ03|02|2024 19:45/anomar/1148 views Το παιδί παίζει – Ανέβηκε σε…τρακτέρ κινητοποιημένων αγροτών ο Κασσελάκης (ΒΙΝΤΕΟ)Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Ο οποίος βρέθηκε σήμερα στην Μακεδονία: ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ04|03|2026 11:45 /0 ΣΧΟΛΙΑ Χαϊδάρι: Χειροπέδες σε μαθητή που πήγε σχολείο με… πτυσσόμενο γκλοπΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ04|03|2026 11:38 /0 ΣΧΟΛΙΑ Μητσοτάκης: Η αποστολή στην Κύπρο είναι αμυντική και ειρηνική με στόχο να...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ04|03|2026 11:38 /0 ΣΧΟΛΙΑ Μητσοτάκης: Η αποστολή στην Κύπρο είναι αμυντική και ειρηνική με στόχο να... 3 Σχόλια Ο τρόπος που καθεται στο τρακτερ λέγεται ……ευρεωπρωκτικός….. Όταν πάει στρατό θα μάθει καλλίτερους τρόπους καβαλήματος…ξέρει αυτός…. Η Αλίκη στο τρακτέρ. Κύριε αγρότη να σας κάνω μία πίπα; Φαντάσου για να μας στείλουν αυτό το ρετάλι σε τι εκτίμηση μας έχουν εκεί στην Ουάσινγκτον. Τυχαία βρέθηκε στην ΚΟΥΛΟΥΡΑ Ημαθίας ;;; Comments are closed.
Ο τρόπος που καθεται στο τρακτερ λέγεται ……ευρεωπρωκτικός….. Όταν πάει στρατό θα μάθει καλλίτερους τρόπους καβαλήματος…ξέρει αυτός….
Η Αλίκη στο τρακτέρ. Κύριε αγρότη να σας κάνω μία πίπα; Φαντάσου για να μας στείλουν αυτό το ρετάλι σε τι εκτίμηση μας έχουν εκεί στην Ουάσινγκτον.
Ο τρόπος που καθεται στο τρακτερ λέγεται ……ευρεωπρωκτικός…..
Όταν πάει στρατό θα μάθει καλλίτερους τρόπους καβαλήματος…ξέρει αυτός….
Η Αλίκη στο τρακτέρ. Κύριε αγρότη να σας κάνω μία πίπα; Φαντάσου για να μας στείλουν αυτό το ρετάλι σε τι εκτίμηση μας έχουν εκεί στην Ουάσινγκτον.
Τυχαία βρέθηκε στην ΚΟΥΛΟΥΡΑ Ημαθίας ;;;