Έχοντας επιτύχει τα μέγιστα από τους εκβιασμούς για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και προτού συμπληρωθούν 24 ώρες από τότε που οι Ηνωμένες Πολιτείες έδωσαν την έγκριση για τα F-16 στην Τουρκία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επανέρχεται στην εμπρηστική ρητορική απέναντι στην χώρα μας.
Κολοσσιαίες οι ευθύνες του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς ήταν αυτός που άνοιξε την κερκόπορτα για να εξοπλιστεί η Τουρκία και να ανατραπούν οι ισορροπίες στο Αιγαίο! Η Ουάσινγκτον άναψε το πράσινο φως για την προμήθεια 40 μαχητικών F-16 στην Τουρκία και τον εκσυγχρονισμό 79 ακόμη.
Απευθυνόμενος στους υποψηφίους του κυβερνώντος AKP για τις δημοτικές εκλογές στην Σμύρνη, ο Τούρκος πρόεδρος υπερτὀνισε: «Ο αγώνας μας δεν τελείωσε ρίχνοντας τον εχθρό στην θάλασσα στην Σμύρνη»!
Για να συμπληρώσει το ίδιο εριστικός: «Οι περιοχές του Μαρμαρά και του Αιγαίου είναι οι περιοχές που φυτεύτηκαν τα πρώτα θεμέλια της χιλιόχρονης ιστορίας μας».
İzmir Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni https://t.co/gqFjx3Bhof
— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) January 27, 2024
Να θυμήσουμε, βεβαίως, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι εκλεκτοί του στην άσκηση εξωτερικής πολιτικής διαβεβαίωσαν ότι η Άγκυρα και ο Ερντογάν δεν απειλούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας. Ο πρωθυπουργός μας, λοιπόν, ήταν εκείνος που έστρωσε το χαλί στην Τουρκία για τα πολυπόθητα F-16.
Εθνική μειοδοσία και εγκληματική αμέλεια.
Έχετε σκεφτεί για ποιο λόγο εξοπλίζουν και τους δύο ;
Κωλοτουρκα χτύπησε μία μερίδα φασόλια Πρεσπών και έλα με την όπισθεν για εφαρμογή του δικαίου που προκρινεις. Όσο για τους εγχώριους νενεκους θα ξηγηθουμε όταν έρθει η ώρα.
Εθνική μειοδοσια ναι, την αμέλεια που την είδατε; όλα βάση σχεδίου και τα πακέτα να αλλάζουν χέρια κάτω από το τραπέζι. Αυτός και το σόι του πιστεύουν, ότι και όλη η Ελλάδα να χαθεί, αυτοί όπως τους έχουν διαβεβαιώσει οι φίλοι τους από Αμερική και Ευρώπη, θα κάνουν τους έπαρχους στην Κρήτη.
Ο Μητσοτάκης μαζί με τον Τσίπρα υπήρξαν ως οί πιό άχρηστοι και ανίκανοι πρωθυπουργοί που κατέστρεψαν την χώρα.
Μετα από τα 40 f-35 Στην Ελλάδα και αρκετά άλλα πολεμοφόδια που στέλνουν οι αμερικάνοι Κάτι πρέπει να πει ο τούρκος στον Λαό του.. Κάτι άλλο που δεν τους έχει πει όμως είναι ότι οι τουρκία έχει τελειώσει δεν θα προλάβει καν να παραλάβει τα f-16 οι ρώσοι και αμερικανοί θα την διαμελίσουν..
Γύρνα πλευρό
….. οι λούγρες δε πάνε στρατό και δε ξέρουν τι λένε μέσα στο στράτευμα για τους τουρκαλάδες…..
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΦΙΑΛΤΗ ΙΟΥΔΑ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗ ΠΕΘΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΙΑΣΕ ΣΑΝ ΤΗ ΨΩΛΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΚΟΥΦΙΑΛΟΓΟ!!!!!!
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ!!!!!!!!!
ΠΟΙΑ ΕΦ35 ΠΡΟΔΟΤΑΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ!!!!! ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΒΑΔΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!!!! ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΟΥΛΑΡΙ ΕΝΑ ΒΥΣΣΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΕΛΕΙΣ!!!!!!