ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ14|12|2023 20:10/anomar/787 views Ο Σπανάκης της ΝΔ και το χριστουγεννιάτικο δέντρο!!! Παραλίγο να πέσει ολόκληρο – ΔείτεΚοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Έπος!!! ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ06|12|2025 05:30 /0 ΣΧΟΛΙΑ Το αγόρι στην καμινάδα! Η τραγική ιστορία του Τζόσουα ΜάντοξΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ MakTeam06|12|2025 05:11 /0 ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ. Άκρως υποτιμητικοί...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ06|12|2025 04:30 /0 ΣΧΟΛΙΑ Το γνωρίζατε; – Να γιατί πρέπει να απενεργοποιείτε το Wi-Fi όταν φεύγετε... 3 Σχόλια Μπλε στολίδια στα γραφεία της ΝΔ?Αηδία έχετε καταντήσει….έλεος ούτε ο Χριστός δεν θα σας σώσει όταν έρθει η ώρα με αυτά που έχετε κάνει στον κόσμο και μιλάω για όσους δεν σας ψηφίζουν για τους υπόλοιπους βασικα χεστηκα!!! Ωραία η τσιμπουκομαρία από πίσω Δεν φαίνεται κάτι, έφαγε και το βίντεο; Comments are closed.
Μπλε στολίδια στα γραφεία της ΝΔ?Αηδία έχετε καταντήσει….έλεος ούτε ο Χριστός δεν θα σας σώσει όταν έρθει η ώρα με αυτά που έχετε κάνει στον κόσμο και μιλάω για όσους δεν σας ψηφίζουν για τους υπόλοιπους βασικα χεστηκα!!!
Μπλε στολίδια στα γραφεία της ΝΔ?Αηδία έχετε καταντήσει….έλεος ούτε ο Χριστός δεν θα σας σώσει όταν έρθει η ώρα με αυτά που έχετε κάνει στον κόσμο και μιλάω για όσους δεν σας ψηφίζουν για τους υπόλοιπους βασικα χεστηκα!!!
Ωραία η τσιμπουκομαρία από πίσω
Δεν φαίνεται κάτι, έφαγε και το βίντεο;