Σ.Χρηστίδου για Γ.Λιάγκα: «Μιλάμε ακόμη ή θα φάμε μηνύσεις;»

Κοινοποίηση:
γξξγ

Η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα έκανε κάποια σχόλια σήμερα στον «αέρα» της εκπομπής της «Χαμογέλα και πάλι».

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησαν για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές. Στην πορεία της συζήτησης αναφέρθηκε και το όνομα του Γιώργου Λιάγκα ως δημοσιογράφου που έκανε καριέρα ως παρουσιαστής.

Τότε η Σίσσυ Χρηστίδου άδραξε την ευκαιρία να σχολιάσει με τον τρόπο της τις χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα: «Μιλάμε ακόμη για τον Γιώργο Λιάγκα ή θα φάμε μηνύσεις; Φεύγουμε σε διαφημίσεις γιατί φοβάστε τι άλλο θα πω από πάνω.»

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφέρει την Παρασκευή μέσα από το Πρωινό: «Χθες το βράδυ κάθισα μόνος και σκέφτηκα με τον εαυτό μου. Μέχρι τώρα είχα μια λογική στη ζωή μου, ότι ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και όλοι κρινόμαστε.

Πλέον θεωρώ, επειδή έχω και δύο παιδιά, ότι οποιοσδήποτε με θίγει πραγματικά αλλοιώνοντας αυτά που έχω πει, βάζοντας δίπλα μου κάποια φωτογραφία κάποιου, που εικάζει ότι γι’ αυτόν έχω πει κάτι, ή αλλάζει τα λεγόμενά μου, ειλικρινά θα κινούμαι νομικά πια.

Να τελειώσει το παραμυθάκι αυτό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εάν ο Ερντογαν ξαναπεί ιστορίες τη βλακειες δηλαδή για πόλεις που αφιερώθηκαν βιαιως κλπ.θα του βάλετε τη την Σεχρα σε παρεμβολές ας που με ότι μέσα εκεί υπάρχει έδαφος ελληνικό στο Ιράκ και το λέγαν Αγία Κυριακή εκείνο το καΐκι, επίσης να του υπενθημηζετε που λέει ήμαστε στην Λυβιη ότι η Βεγγάζη γράφει Ελληνικό έδαφος οκ μουσουλμάνοι αλλά λέμε να το γυρίσουμε το παραμύθι να δώσουμε σε μουσουλμανους ελληνικές ιθαγενείς κρίμα έχεις πολλούς Έλληνες μέσα εδώ θα τα χαλάσουμε τώρα

Comments are closed.