ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ
-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ “ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ”
@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ
Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 357733 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις παλιανθρωπιές.
αλωνιζουν τα λαμογια 40 χρονια ΚΛΕΦΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!
οι απατεωνεs οι λωποδυτεs οι εδροστροφοι
οι κλεφτεs οι δουλοι οι κωλωγλυφτεs
οι προδοτεs τα βοθρολυματα τα σαπροφυτα
οι βρωμοκαμπινεδεs τα ελεεινα σιχαμερα αιδοιοπανα
οι αιματορουφηχτρεs του ιδρωτα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ..
εργολαβία εξώφυλλο-κράχτης με ΗΚ και
ΝΜ τέλος! ΑΦΟΎ ΘΕς Αλήθειες ΆΚΟΥ΄! Βρήκες τον τρόπο να θησαυρίσεις και είσαι και αγνώμων. Νομοτελειακά θα πιάνεις πάτο γιατί ζουγκλοποιήθηκες όπως σωστά είπε κάποιος. Το χα κοινό θα σε κάνει σιγά σιγά στην άκρη. Σβήσε το σχόλιο αν σε ζορίζει.
ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣ ΤΩΡΑ!!!
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΓΟΥΔΗ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΠΤΥΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕ ΑΠΡΟΣΚΥΝΩΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ,, ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΙΚΗ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΑΡΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ…Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΛΙΚΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ…ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΥΛΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΙΣΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ.. ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΙΨΗ ΖΗΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ…
Πριν από λίγο καιρό, όταν ο Μιχαλολιάκος μιλούσε στη βουλή και είχε αρνηθεί να πάει στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, τον επαινούσατε. Έκανε μια λάθος δήλωση( όσο περίεργο και αν σας φαίνεται είναι ανθρώπινο, μπορεί να συμβεί ακόμα και στον Ηλία Κασιδιάρη )και πέσατε όλοι να τον φάτε, λες και αν είχε 1% παραπάνω, που αμφιβάλλω αν έχασε τόσο, θα είχε σωθεί η πατρίδα. Δικαιολογίες και μόνο. Όσοι έχετε πράγματι καλές προθέσεις μπορείτε να πάτε στις τοπικές και να επικοινωνήσετε ή να διατυπώσετε τις απόψεις σας σε γραπτό λόγο ή σε mail και να τις αποστείλετε εκεί που είναι σίγουρο ότι θα διαβαστούν. Όσοι επιδίδεστε σε ανούσιους αφορισμούς, αν δεν είστε εκ γενετής φορείς κρανιοεγκεφαλικών νοητικών προβλημάτων, είστε άξιοι απαξίας και μόνο. Εφαρμόζετε κατάλληλα την τελευταία μορφή επίθεσης του συστήματος, που ίσως είναι και η πιο ύπουλη, αυτή του «διαίρει και βασίλευε». Θέλετε να χωριστεί η Χρυσή Αυγή σε μιχαλολιακικούς και κασιδιαρικούς, σε μορφωμένους και αμόρφωτους, σε χοντρούς και λιγνούς και δεν ξέρω τι άλλο. Η ονομασία και μόνο του κινήματος είναι η καλύτερη απάντηση: ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, που πάει να πει αρραγής ΕΝΟΤΗΤΑ. Όσοι δεν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα τη ΧΑ για επιφανειακή ενημέρωση, θα ξέρατε ότι υπάρχου ικανότατα στελέχη με κατάρτιση που κάνουν αισθητή την παρουσία τους δια μέσου των εκπομπών και της αρθρογραφίας. Τώρα, αν πιστεύετε ότι τα θέματα της γεωργίας, της οικοδομής, της κτηνοτροφίας και των ελεύθερων επαγγελματιών δεν είναι κατάλληλοι να τα παρουσιάσουν άνθρωποι όπως ο Μίχος , ο Μισιάκας , ο Μπαρμπαρούσης και ο Γερμενής που τα έχουν βιώσει στο πετσί τους, αλλά ένας ιατρός ή ένας δικηγόρος, οπότε οι πρώτοι πρέπει να πάρουν πόδι, τότε περαστικά σας φωστήρες. Αν πια κουραστήκατε τόσο από τον διαδυκτιακό, καναπεδάτο και φραπεδιάρικο αγώνα, που τόσες θυσίες και στερήσεις απαιτεί, καλή αυτόνομη εθνικιστική σταδιοδρομία. Τι να κάνουμε, η Ελλάδα ξαφνικά από το 2012, γέμισε εθνικιστές αποφασισμένους για όλα( τρομάρα τους ), που αποφάσισαν να παλέψουν για τη ζωή τους μέσω πληκτρολογίου. Καλή συνέχεια , λοιπόν, και μην ανησυχείτε. Τα ριζοσπαστικά προγράμματα εφαρμόστηκαν, όπως διδάσκει ο ρους της ιστορίας από λίγους και καλούς και όχι από άμορφα κοπάδια που βελάζουν καθ’υπόδειξη. Όσοι ζωντανοί……..
Ας βαλουν απο τα κεντρικα να ελεγχουν τους πυρηναρχες τους στη παραμεθωριο γτ κανουν οτι να ναι κ διωχνουν αγωνιστες που φερνουν κοσμο στη ΧΑ οπως μιληαα μ ενα φιλαρακο μ απ τη Σαμο κ μου πε τι μλκια εκανε ο τοπικος πυρηνας εκεικ πηγε λιγο πανω απο 130 ψηφους ενω μπορουσε ν χει πανω απο 1000+ συγκιτικα μ το Γεναρη.Ελεγχο οι πυρηνες χρειαζονται κ ο Μιχαλολιακος καλος ειναι ακομα αλλα σιγα σιγα χρειαζεται ν αποσυρθει σε καμια 2-3 χρονια.
καταλαβαινω οτι μας εχει συνεπαρει ολους η ιδεα να τραβηξει ο ηλιας μπροστα..αλλα δεν γινονται αυτα τα πραγματα απ την μια στιγμη στην αλλη..ας δουμε πρωτα τι θα συζητηθει στο συνεδριο..ο μιχαλολιακος δικαιουται να λεει οτι το κομμα ανεβηκε..πιστευω να εχει και την ωριμοτητα να κανει αυτοκριτικη ομως..εν παση περιπτωσει πρεπει να μην ειμαστε ανυπομονοι…
ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ…….Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ, ΟΤΑΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΞΕΤΡΟΧΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…….ΗΛΙΑ ΙΣΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ Η Χ.Α ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΘΕΛΕΙ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΑ 45-50 ΜΕΤΑ ΒΑΛΤΟΥ ΡΙΓΑΝΗ.
ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ Χ.Α ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ……ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΙΔΙΑ.
ΚΑΝΤΕ ΣΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗ Χ.Α?
ΟΠΒΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΣΤΕ ΟΡΘΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ
Αν αρχίσουν να βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον οι φίλοι του Ηλία όπως ο Κουδούνας να λένε περι διαδοχής, όχι 7% ούτε 3% δεν θα πάρουμε την επόμενη φορά
Αφου θεωρεις τον εαυτο σου απλο στρατιωτη λιακο, τοτε και ‘μεις που σε στηριξαμε πιστευοντας οτι εχεις στοφα ηγετη σε αποχαιρεταμε. Δεν θα απολογουμαι εγω για τις γκαφες(?) του αρχηγου σου που τη μια λεει οτι αναλαμβανει «πολιτικη ευθυνη» μιας δολοφονιας και την αλλη λεει οτι ειναι «η σπορα των νικημενων του 45».
Αφου σας αρκει να ειστε ενα κομμα του 7% χωρις καμια προοπτικη εξουσιας, και να μας παραμυθιαζετε οτι οταν ωριμασει ο ελληνικος λαος θα γινετε εξουσια, οπως λεει και το ΚΚΕ αλλωστε τοτε ευχαριστω αλλα δεν θα παρω.
Να γίνει ότι είναι δυνατόν για το καλό της Ελλάδας. Προσωπικά προτιμώ τον Ηλία από τον Μιχαλολιάκο διότι είναι πολύ επικοινωνιακός.
Αν χρειαστεί ν’αλλαχθεί ηγεσία να γίνει κι αυτό , άλλωστε στο κατηγορητήριο υπάρχει και η κατηγορία για την «αρχή του αρχηγού» , αν αλλάξει ο αρχηγός καταπίπτει μια τέτοια κατηγορία.
Η χρυσή αυγή δεν έχει περιθώρια ανόδου καταλάβετέ το .
Θα ψηφίζεται από αυτό το 5% με το πολύ 7% των εθνικιστών ΤΕΛΟΣ …
Ο νεοέλληνας ακόμη και εάν στριμωχτεί ακόμη περισσότερο , δεν θα στραφεί στην χα , θα προτιμήσει μάλλον καμμιά κωσταντοπούλου κλπ ..
Υ Γ με όλον τον σεβασμό στον κύριο μηχαλολιάκο ,
η παρουσία του δεν βοηθά . Μην ξεχνάτε επίσεις πως τα μμε που κατευθύνουν τον λαό , τους μισούν .
μετά την δήλωση Κασιδιάρη καταλαβαίνω ότι το κόμμα έχει σκοπό να επιστρέψει στο 0,3%
άσχετα με τα ιδεολογικά θέματα το κόμμα έπρεπε να έχει την τακτική του να φτάσει το 40% για να κυβερνήσει.
άρα μιλάμε για ένα εθνικιστικό ΚΚΕ που θα χάσει όμως το 7% σύντομα διότι αυτοί που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή το κάνουν για να κυβερνήσει και όχι για να χαίρονται οι Κασιδιάρηδες ότι είναι στρατιώτες.
ΚΑΥΛΕΣ, ΑΡΧΗΓΟΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΦΑΤΕ ΕΝΑ 0% ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΆΤΕ ΜΕ ΠΥΡΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΕΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ
Προφανως η επιστροφη της ΧΑ στο 0,3% ειναι το ανταλλαγμα που θα πληρωσει το κομμα για την αποφυλακιση των βουλευτων της. Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.
η σημερινη ΧΑ οπως ειναι στην παρουσα φαση ισως εφτασε ταβανι…αν και στις προσφατε εκλογες δυσκολα θα ξεπερνουσε το 7 λογω πολωσης εκβιασμου αρκετων ψηφοφορων να ψηφισουν κομμα εξουσιας κτλ.ομως για να απλωσει σε ευρυτερη μαζα λαου πρεπει ν αφησει πισω της τα στιγματα που κουβαλαει…να αποτιναξει ρετσινιες και λαθη του παρελθοντος και κυριως να εκφρασει ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΧΩΡΟ!!!!ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!αναφορες σε φαντασματα του παρελθοντος και συνδεση της με ξενα προς την Ελλαδα μας συμφεροντα μονο κακο δημιουργει!!επιτελους πρεπει να ενωθουν και να στεγαστουν κι αρκετα μικρα κοματακια που στεγαζουν διαφορους αγνους εθνικιστες και μονο!!!οποιος καταλαβαινει καταλαβαινει…
Τις τελευταίες ημέρες, μέσα στο γενικό πόλεμο των ΜΜΕ κατά του Εθνικιστικού Κινήματος, εντάχθηκε και μία σειρά άθλιων, κακοπροαίρετων και ανυπόστατων αναφορών που με παρουσιάζουν εν πολλοίς ως… δελφίνο και διεκδικητή της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής.
Επειδή κατά τα χρόνια της παρουσίας μου στους εθνικιστικούς αγώνες έμαθα να έχω καθαρό μέτωπο, να μιλάω στα ίσια και να είμαι ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, καταδικάζω απερίφραστα τους ψεύτες που εμπλέκουν το όνομά μου σε αυτά τα άθλια σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Η Χρυσή Αυγή διαθέτει Αρχηγό και θεωρώ Τιμή μου που συμμετέχω ως απλός ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ στην προσπάθεια που εκείνος ξεκίνησε.
Η θέση μου στο κόμμα είναι αυτή του εκπροσώπου Τύπου και με τις μικρές μου δυνάμεις προσπαθώ να φέρω εις πέρας την αποστολή που μου έχει ανατεθεί.
Αυτά τα ολίγα και ελπίζω να μη χρειαστεί να επανέλθω σε αυτό το γελοίο ζήτημα.
Ηλίας Κασιδιάρης
Εκπρόσωπος Τύπου και απλός ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ του Εθνικιστικού Κινήματος
Καιρος να γινεις απο στρατιωτης αξιωματικος να διοικησεις το στρατευμα σου,γιατι ο νυν αξιωματικος ειναι για αποστρατεια.
Καλός είναι ο αρχηγός αλλά μερικές φορές οφείλουν οι μεγαλύτεροι να δίνουν σκυτάλη στον ορμητικό ρομαντισμό των νεοτέρων.
Κάποιος να εμπνεύσει τους νέους στον επαναπροσδιορισμό των αξιών του Έλληνα-πατριώτη που σέβεται και τιμά το αίμα όσων θυσιάστηκαν γι αυτόν τον τόπο
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ…..ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Εγω το ΟΜΟΛΟΓΩ:
Βαρεθηκα τον Μιχαλολιακο. Αφου δεν τραβαει ρε καημενε αλλο το καραβι. Φυγε να βαλουν τον Κασιδιαρη Αρχηγο να κανει πιο Δυνατη Συνεχεια το Team της Χρυσης Αυγης του Ελληνισμου.
Τι θα πει ο Μιχαλολιακος ειναι αρχηγος; Πρεπει να ξερει ποτε δεν μπορει αλλο να οδηγησει ενα καραβι μεσα απο υφαλους…
Καλησπέρα και από μένα σε όλους τους συνελληνες. Θέλω και πραγματικά το λέω, να ευχαριστήσω ως πολίτης Ελληνας και ψηφοφόρος «μόνο» της Χρυσής Αυγής, τον λαικό σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, διότι στα τελευταία χρόνια, όπου η Ελλάδα ζει ένα δράμα, έγινε η φωνή και η οργή του λαού. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί, ένιωσα την ελπίδα να ξαναγεννιέται σιγά σιγά και ειπώθηκαν από εκείνους πράγματα που ήθελα να πω και εγώ σε αυτούς τους καραγκιόζηδες πολιτικούς ψευτοδημοκράτες τόσων ετών που πέρασαν από το κατώφλι της βουλής.
Όμως εάν πραγματικά η ΧΑ θέλει να κυβερνήσει και να έρθει στην εξουσία της χώρας, τότε θα πρέπει να αλλάξει και η προσσέγιση κάποιων θεμάτων και διαφόρων καταστάσεων από τους βουλευτές της και τα στελέχη της. Δεν χρειάζονται άλλες κουβέντες για παράνομες διώξεις, ούτε να λέμε τα ίδια και τα ίδια όσο δίκιο και αν έχουμε. Πρέπει να γίνουν περισσότερο ρήτορες πλέον, συνεχίζοντας να λένε αλήθειες. Πρέπει να αλλάζουν και να εξελίσσονται. Πρέπει να γίνουν ένα κίνημα εξουσίας και όχι διαμαρτυρίας. Όσο διαμαρτύρονται θα μείνουν στο 7% ως κόμμα διαμαρτυρίας, αν θέλουν να κυβερνήσουν θα πρέπει να μιλάνε ως ηγέτες, σαν ρήτορες, χρειάζεται κάτι φρέσκο νέο και ωραίο, πέρα τούτου όλα τα υπόλοιπα, φιλοσοφία κόμματος ιδέες, πράξεις είναι μια χαρά. Ο Νικόλαος, τον οποίο και συμπαθώ και είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, η ψυχή της Χρυσής Αυγής, πρέπει να αλλάξει, να μην φαίνεται πλέον ως πληγωμένος ταύρος, αλλά ως νέος επαναστάτης, λέγοντας αλήθειες μόνο, να μάθει να ρητορεύει, αλλιώς αν περιμένουν πότε θα ξυπνήσει ο λαός από μόνος του, τότε ούτε Ελλάδα θα υπάρχει ούτε και Χρυσή Αυγή μαζί. Αν θέλουν να αλλάξουν την Ελλάδα, τότε στο χέρι τους είναι, να αλλάξουν λίγο εκείνοι πρώτα. Δικαίωμα του Μιχαλολιάκου είναι, ότι θέλει κάνει. Αλλά και ευθύνη του εάν η Χρυσή Αυγή μείνει εκεί που είναι και δεν έχει την ευκαιρία να έρθει στα πράγματα. Εφόσον ήρθαν στην πολιτική πρέπει να γίνουν πολιτικοί! Αλλά όχι πολιτικοί τύπου Βενιζέλος λέω ωραία ψέματα. Χρειάζεται ένας ρήτορας, να εμπνέει εμπιστοσύνη, διάρκεια, ωριμότητα, ήθος, ποιότητα, να ξεσηκώνει τα πλήθη αλλά να είναι και μαχητής και σκληρός.
ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ…Ο ΛΙΑΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ…
πρεπει να ωριμασει και να μαθει να τραυλιζει και να πεταει κοτσανες οταν μιλαει οπως ο «Αρχηγος» μας
Κοιτάξτε , εγώ πιστεύω ότι δεν θα τεθεί θέμα ηγεσίας από τον αρχηγό – κακώς βεβαία κατά την γνώμη μου.Και αυτό γιατί είναι αρκετά εγωιστής- κάτι που πολλοί συναγωνιστές το λένε – ούτως ώστε να παραδώσει την σκυτάλη της παράταξης σε άλλον.
Όπως και να το κάνουμε , δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι αν ήταν αρχηγός ο Ηλίας ο Κασιδιάρης ,θα ψηφιζανε χρυσή αυγή. Όπως επίσης λένε ότι δίχως τον Ηλία η χρυσή αυγή θα κινείτο σε ποσοστά κάτω του 3%.Και ολα αυτα για ποιο λόγο?Διότι ο Ηλίας είναι νεότερος(35 ετων) ,ίσως μεταχειρίζεται και καλύτερα τον λόγο από τον αρχηγό(δηλαδη πιο επικοινωνιακος) και φαίνεται πιο ευφυής και τέλος και ίσως να εκφράζει πιο σύγχρονες και ρεαλιστικές άλλα εξίσου ριζοσπαστικες θέσεις.
O Ηλίας θα μπορούσε πράγματικά να κυριαρχήσει στην πολιτική σκηνή
και να κάνει πολλά για την Ελλαδα ……
Δυστυχώς η σχέσις του με την Χ Α είναι ένα μεγάλο τροχοπαίδι .
Είναι κρίμα καί για αυτόν και για την Ελλάδα μας …
Επιτέλους κατι καινούριο!!
το κομμα εχει 30 χρονια και δεν εχει πιασει ουτε το 7% ακομα
Μην πειραζετε ρε τον Μαυρο Πιτ!
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ είναι ένας…τέλεια και παύλα.
Σίγουρα έχει κάνει λάθη, κάποια εξ αυτών μάλιστα «εγκληματικά» (όπως πχ η δήλωση περί πολιτικής ευθύνης) αλλα αν υπάρχει αυτή την στιγμή εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα υπάρχει εξαιτίας αυτού του ανθρώπου…η έπαρση, η απληστία και ο εγωκεντρισμός που διακρίνει κάποια παιδάκια στην ΧΑ μονο καλο δεν κάνει στο κίνημα, πρέπει να φάνε πολλά ψωμιά ακόμη για να έχουν το ανάστημα να διεκδικήσουν την σκυτάλη από τον ΑΡΧΗΓΟ!
τα λάθη που χαρακτήρισες «εγκληματικά» είναι συνάμα και ύποπτα το οποίο σε συνδιασμός δίνει «προδοτικά».
ο αρχηγός πρέπει να ξέρει πότε δεν τραβάει η ομάδα.
δεν τον εμποδίζει τίποτε να διοικεί παρασκηνιακά και αυτό είναι μια πάγια τακτική όσων θέλουν να προστατευτούν και να συνεχίσουν να υπάρχουν.
γιατί έχει τόσο κόλλημα να φαίνεται ως αρχηγός στον πολύ κόσμο;
μήπως παίρνει εντολές από πουθενά και κανείς άλλος δεν το ξέρει οπότε πρέπει να παραμείνει αρχηγός;
επαρση,απληστια και εγωκεντρισμο διακρινουν τον νικο.και το σοι διορισε και τα προνομια τα κρατησε και δεν εχει την τολμη να πει οτι δεν τραβαει το προσωπο του.μονο ο κασ ειναι καθαρος και εχει ζημια απο καθε αποψη.
δεν διεκδικει κανεις την σκυταλη απο τον αρχηγο, ουτε θα του την παρει..απλα ο αρχηγος πρεπει να καταλαβει, οτι πρεπει να αποτραβηχτει διακριτικα και να την παραδωσει ο ιδιος..αν παλι δεν το καταλαβαινει, δικαιωμα του και καλη καρδια
Παω στοιχημα οτι συντομα θα διαγραφει ο Κουδουνας απο τη ΧΑ,αν τα ειπε ετσι οπως λεει ο τιτλος.
είπε 2 πράγματα ο Κουδούνας.
α) θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές
β) αυτά που βλέπετε εσείς τα βλέπουμε και εμείς
δεν μίλησε καθόλου για τον αρχηγό και φάνηκε καθαρά από τον τρόπο που μιλούσε ότι ήταν στραβωμένος με το εσωτερικό τού κόμματος.
βέβαια σημειώθηκαν έκτροπα στα ψηφοδέλτια, αλληλομαχαιρώθηκαν υποψήφιοι, χάθηκαν ψήφοι και γεμισε η Ελλάδα με ψηφοδέλτια τής 21ης Απριλίου.
δεν ειπε κατι τετοιο.κανεις στην χρυση αυγη δεν τολμαει να διανοηθει οτι πρεπει να γινει αλλαγη ηγεσιας.αλλα καλα κανει ο χιος και το βαζει σαν τιτλο μπας και το δει ο νικος και του μπουνε αυτες οι σκεψεις επιτελους
οκ αλλα η ζαρουλια μενει βουλευτης,ετσι;γιατι αγχωθηκα.τι θα γινει το εθνος χωρις την ζαρουλια και την ουρανια δημοτικο συμβουλο;θα καταστραφουμε ρε σεις.
Μακάρι να το παραδεχτεί ο νυν αρχηγός οτι μέχρι εδώ ήταν το ταβάνι του κινήματος μαζί του κ οτι θα πρέπει ο Ηλίας να πάρει τα ηνία απο εδώ κ πέρα.
Άλλωστε τον Ηλία γουστάρει ο κόσμος
Δεν πηγε καλα η χρυση αυγη τη να λεμε τωρα βλακειες.καλα θα κανει ο κ.μιχαλολιακος να αποχωρησει. γιατι ο συνδεσμος δεν ειναι το τσιφλικι κανενος
θα γινει συνεδριο αλλα οχι για να λυσει προβληματα αλλα «επειδη εσεις το ζητησατε». σιγα μην φυγει ο μαχαλολιακος απο κομμα που ιδρυσε αυτος. ουτε καν θα τεθει θεμα ηγεσιας. δε δεχτηκε να μεινει εκτος κονομας η γυναικα του και την εχωσε στη βουλη θα φυγει ο ιδιος απο αρχηγος; οσο μενει αρχηγος δεν τους ξαναψηφιζω
ειναι
τελειωμενος
οποιος αναλαμβάνει πολιτική ευθυνη για τον καθυστερα τον Ρουπακια
Ο Μιχαλολιάκος πρέπει να παραδώσει στη νέα γενιά.Αυτός δεν πουλάει δεν αρέσει στον κόσμο… βγάζει κάτι αντιπαθητικό (το λέω εγώ που ψηφίζω το κόμμα αλλά όχι γι΄αυτόν)… Ο Ηλίας αρέσει στον κόσμο… είναι κάτι αντίστοιχο με τον Τσίπρα… Θα απογειώσει την παράταξη (αρκεί να έχει κατάλληλους σύμβουλους δίπλα του)… εάν ο Μιχαλολιάκος αγαπάει τη χώρα πρέπει να παραδώσει το… δαχτυλίδι διαφορετικά ας βγει ο Ηλιας μπροστά και ας μείνει ο Μιχαλολιάκος με το 1.10% γιατί τόσο θα πάρει.
εντάξει έφτιαξε την χρυσή αυγή, την έφτασε εκεί που την έφτασε, ώρα να πάει στο παρασκήνιο ακόμα και αν γίνει φαινομενικά μόνο.
Επιμένω ότι ο Ηλίας ο Κας είναι μικρός για αρχηγός, δεν μπορεί ένας 50άρης να ψηφίσει τον 30 άρη, αυτά γινόντουσαν μόνο στην αρχαιότητα που ο Ξενοφών έγινε στρατηγός στα 20 και τους γύρισε από την Βαβυλώνα στην Ελλάδα με τα πόδια.
Ο Κουδούνας έχει στυλάκι αλλά δεν τον πολυξέρει ο κόσμος, ίσως ο Παππάς είναι καλή επιλογή.
ρε φιλε ελεος, μιλας λογικα ? δεν φτανουν τα βαριδια του μιχαλολιακου, θα αρχισουμε παλι απ την αρχη να δικαιολογουμαστε για τις φοτογραφιες του παππα? ενας αφθαρτος χρειαζεται και συμφωνω για τον ηλια.
Γοητεύτηκες απο τον Τσίπρα?
Σε αυτόν πέρασαν 10 χρόνια απο όταν έγινε αρχηγός κόμματος μέχρι πρωθυπουργός και έπρεπε να τελειώσουν όλοι οι άλλοι περίμενε να δεις και το δικό του τέλος.
Ρώτα τον Κασιδιάρη πρώτα αν θέλει να ρίξει τον Μιχαλολιάκο να πάρει την θέση του πάντα όταν του θίγουν τέτοιο θέμα αντιδρά έντονα δεν δέχεται κουβέντα άλλωστε χάρη στον Μιχαλολιάκο υπάρχουν οι βουλευτές και το κόμμα.
Ο Μιχαλολιάκος δεν «πουλάει»…Ο Κασιδιάρης όμως «πουλάει»,όπως ακριβώς και ο τσίπρας…Εκτός από αυτά που σου αναφέρει ο «Γοητεύτηκες από τον Τσίπρα» 25/09/2015 at 2:02 pm,υπάρχει και κάτι άλλο.Ο τσίπρας «απογειώθηκε» όταν μάζεψε όλο το παλαιό-σημιτικό πασοκ.Δεν νομίζω,π.χ.,να πιστεύει ότι οι 11000 ψήφοι που πήρε η μνημονιακή τζάκρη,τον Ιανουάριο του 2015,ήταν από συριζαίους,όπως επίσης και οι σχεδόν 59000 ψήφοι που πήρε ο μνημονιακός κουρουμπλής!
Αν κάτι τέτοιο θέλεις να γίνει και στην Χ.Α.,μιας και γράφεις για τον Κασιδιάρη «αρκεί να έχει κατάλληλους σύμβουλους δίπλα του»(μήπως προτείνεις και κάποιους συγκεκριμένους;),καλλίτερα να κρατήσεις την άποψή σου μόνο για πάρτι σου!
Υ.Γ. Ο καθένας μπορεί να «πουλάει» ή να μην «πουλάει» ότι θέλει,εφόσον όμως το βλέπεις σαν «πουλάω και αγοράζω»,μάλλον θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτική στο τι «αγοράζεις».
ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ
Άλλα λέει το άρθρο άλλα λέει ο τίτλος… «ζουγκλοποιείται« και το Μακελειό σιγά σιγά
ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΕΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.. ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ..
Καλά, μάθε λίγα Ελληνικά αλβανοτρόλ κι έλα μετά με τον κηδεμόνα σου.Το μεροκάματο καλό,σκατοπαρτάλι;
ναι,γιατι μονο ενα πληρωμενο τρολ ενοχλειται απο την οικογενειοκρατια στην χρυση αυγη.ολους τους αλλους τους αρεσει η ζαρουλια και η ουρανια να κοβουν και να ραβουν εκει μεσα.
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ; ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.. ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ.. ΑΙΝΤΕ..
Αφήστε τις ανοησίες τώρα δεν χρειάζεται αλλαγή αρχηγού η Χρυσή Αυγή πρωτοβουλίες μόνο χρειάζεται απο τον αρχηγό για δυναμική αντιπολίτευση απέναντι στον Τσίπρα όπως το 2013.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Sostos!
7 6 5 4 3 2 1 0%
ραγδαια ανοδο