Λάρισα: Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο για την εξέλιξη της υγείας της 40χρονης που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ
Κρίσιμη θεωρείται από τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας της 40χρονης, η οποία νόσησε από στρεπτόκοκκο και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών (το ένα μόλις 12 μηνών) μεταφέρθηκε χθες στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου σε άσχημη κατάσταση με την υγεία της να επιδεινώνεται παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ραγδαία.
Σύμφωνα με τους οικείους της παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα την περασμένη εβδομάδα, οπότε και απευθύνθηκε σε ιδιώτη γιατρό ο οποίος της χορήγησε αντιβίωση.
Η 40χρονη χειροτέρευε κάθε μέρα και περισσότερο και τελικά μεταφέρθηκε, με υψηλό πυρετό και δύσπνοια στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση της. Μετά από τις προσπάθειες των γιατρών για να τη σταθεροποιήσουν, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στη ΜΕΘ όπου τα ξημερώματα, υπέστη ανακοπή.
Οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν και μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί ειδική αντλία από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο προκειμένου να υποστηριχθεί η καρδιά της.
Όπως όλα δείχνουν η γυναίκα κόλλησε από τα παιδιά της, καθώς τα δυο από αυτά είχαν νοσήσει το προηγούμενο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά προσβλήθηκαν από αδενοϊό και είχαν αρνητικό τεστ για στρεπτόκοκκο.
Αξίζει να σημειωθεί, πως η 40χρονη που αυτή τη στιγμή δίνει μάχη για τη ζωή της, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.
Ευχομαι και Ελπιζω να το ξεπεράσει. Αν όχι για την ίδια, τουλάχιστον για τα παιδιά της.
Ο Θεός να την βοηθήσει.
«Στρεπτόκοκκος», δηλαδή από μπούστερ και πάνω.
Άρχισαν πάλι!! Κάτι μου θυμίζει αυτή η ενημέρωση! Στρεπτόκοκκος δεν είναι καινούργιο βακτήριο, το έχουμε επάνω στο σώμα μας.