ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – «ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ» ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    tayyip

    Νέες απειλές κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε τη Δευτέρα ο Ταγίπ Ερντογάν κατά την πρώτη επίσκεψή του στα Κατεχόμενα, μετά την επανεκλογή του.

    «Αν υπάρξουν κάποιοι που θέλουν να εμποδίσουν την ειρήνη, τότε θα αναγκαστούμε να εφαρμόσουμε διαφορετικό σχέδιο» δήλωσε από τα κατεχόμενα ο Ταγίπ Ερντογάν, σε κοινή συνέντευξη με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ.

    ‘’Όσοι επιδίδονται σε ανούσιες εξοπλιστικές δραστηριότητες, που είναι εναντίον της ισορροπίας στο νησί και στην περιοχή, θα πρέπει να υπολογίζουν προσεκτικά τους κινδύνους που θα επιφέρουν αυτές οι δραστηριότητες’’ ανέφερε παράλληλα, «φωτογραφίζοντας» την Ελλάδα. «Η ειρήνη και η ασφάλεια των ανθρώπων στο νησί σημαίνει την ειρήνη και την ασφάλειά μας» είπε.

    ‘‘Επιθυμία μας είναι μπροστά μας να μην εμφανιστούν τέτοια εμπόδια και το Αιγαίο να δώσει το δικό του μήνυμα… Ο δικός μας οδικός χάρτης είναι φανερός, αυτός ο οδικός χάρτης εστιάζεται στην ειρήνη. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος σε αυτές τις θάλασσες παρά μόνο η ειρήνη’’ δήλωσε ο Ερντογάν.

    ‘’Πάνω από μισός αιώνας (στην Κύπρο) χάθηκε λόγω των ασυμβίβαστων και μαξιμαλιστικών προσεγγίσεων της ελληνοκυπριακής πλευράς. Κανείς δεν αντέχει να χάσει άλλα 50 χρόνια’’ ισχυρίστηκε ο Τούρκος πρόεδρος.

    ‘’Οι Τουρκοκύπριοι δεν ήταν ποτέ μειονότητα’’, είπε ακόμα ο Ερντογάν. ‘’Η Τουρκία θα συνεχίσει αποφασιστικά να υποστηρίζει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Βόρειας Κύπρου’’ δήλωσε.

    Διεμήνυσε δε, ότι η επιστροφή στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για το κυπριακό περνάει μόνο από την αναγνώριση της «ΤΔΒΚ».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. δεν την βγαζει ο ερντογαν.ετοιμος για ταξιδακι ειναι.
      αρρωστος κωλογερος ειναι.με το ενα ποδι στο λακο.
      δεν ξερω αν προλαβει να φτιαξει πυραμιδα να τον βαλουν μεσα.μαλλον δεν το εχει σκεφτει,γιατι νομιζει οτι
      θα ζησει αιωνια.
      βεβαια καλα θα κανει να παρει μαζι του και την σκατογρηα της θρακης.

    2. Ερντοκλάν,θα μας τα κλάσεις,σύντομα θα σε φάνε οι Κεμαλιστές

    3. Μιλησε ο μεγαλος ειρηνιστης ερντοκλάν

    4. γραφεις αυτα που γραφεις ασε τις εικονες με τα σεντονια τους και τις σκ@τοφατσες τους

    5. Δεν είπε η μάνα του βρυκόλαλακα στις τουρκάλες ότι εν μέσω κορωνοϊού έκανε τα σχέδια για την Θράκη; Έχει ήδη κάνει τα σχέδια με τον τούρκο για τη μοιρασιά. Ποιος μιλάει για ειρήνη, αυτός που έφτιαξε πυρηνικό εργοστάσιο. Άντε ρε ψοφίμι, ο Κύριος θα έχει τον τελευταίο λόγο.

    6. εχουν ενεργοποιηθει οι διεθνεις συνομωτες ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ,ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ,ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑΣ, και αλλοι με επιδειξη ΑΓΝΟΙΑΣ. πυθανον στις χωρες των εμπορων συνομοτων το 18% να αποτελει πλειοφηφικο νουμερο ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕς ΤΟΥΣ. και το 82% πρεπει να ειναι μειοψηφια.

    7. Κούνια που σε κούναγε κ@λόγερο.
      Καλά κάνουμε και εξοπλιζόμαστε σε Ελλάδα και Κύπρο.Αν θέλεις ειρήνη στην Μεσόγειο να το δείξεις έμπρακτα. Τα 50 χρόνια χάθηκαν εξ υπαιτιότητος της Τουρκίας.

    8. Ωρε ουστ στα βαθη της Μογγολιας μπασταρδοκλαν! Κανα νοικι τιποτας για τη Μικρα Ασια? Στο τζαμπα τη βγαζετε εξι αιωνες τωρα?

    Comments are closed.