ΕΠΙΘΕΣΗ της Ραχήλ σε Φλαμπουράρη: Ο νέος διαπλεκόμενος Μακιαβέλι του Τσίπρα

Κοινοποίηση:
raxil

Έχει πάρει φωτιά το twitter

Με αφορμή την υπόθεση της εταιρείας του Αλέκου Φλαμπουράρη και τη σύμβαση των 3,9 εκατ. ευρώ με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Ραχήλ Μακρή βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Η υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας σχολίασε το θέμα με ανάρτηση στο Τwitter: «Αλέκος ο νέος διαπλεκόμενος Μακιαβέλι του Τσίπρα που έδινε δημόσια έργα στον εαυτό του».

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η Ραχηλ (Rachel αγγλιστι) παει σ’ενα κομμα,εκλεγεται βουλευτης,κονομαει τα 8000 το μηνα,σουλατσαρει απο δω κι απο κει,κανει και δηλωσεις-φωτογραφησεις-εξυπναδες για να ασχολιουνται τα ΜΜΕ και να βρισκεται στην επιφανεια,και νετα βριζει τον αρχηγο του κομματος που ειναι και παει αλλου.Τα ιδια εκανε και στον Καμμενο,τα ιδια και στον Τσιπρα,και τα ιδια θα κανει και στο Λαφαζανη,αν εκελεγει φυσικα.Αν δεν εκλεγει παλι θα βρισει το Λαφαζανη και θα παει σε αλλο κομμα παλι.

Comments are closed.