Αύριο πιθανότατα θα συγκληθούν τα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προκειμένου να συζητήσουν την εκλογική στρατηγική ενόψει της επόμενης κάλπης, σύμφωνα με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος εξήλθε πριν από λίγο από τα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.
Σε σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους ανέφερε ότι δεν ανακοινώθηκε πότε θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία, ωστόσο, αν «στοιχημάτιζε» θα έλεγε ότι θα γίνει αύριο.
Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Τσακαλώτος απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα ηγεσίας και σημείωσε ότι θα συζητηθεί η στάση του ΣΥΡΙΖΑ ως προς τη διερευνητική εντολή και η στρατηγική του κόμματος ενόψει των επόμενων εκλογών.
Συμβουλή.Αν θέλετε να δείτε καλά ποσοστά στις επόμενες εκλογές κάντε αρχηγό την Ζωή Κωνσταντοπούλου από την πλεύση ελευθερίας.
ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΣΥΡΙΖΑΙΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΕ ΚΟΒΩ ΜΕ ΖΑΝΑΞ ΑΠΟΨΕ, ΣΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ. ΣΚΕΠΑΣΟΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ..
Συμβουλή.Βάλτε την Ζωή της πλεύσης αρχηγό
σας ειδάλλως με κάτι Τσαπανίδου και Αντώναρο που μαζέψατε στις επόμενες εκλογές θα ψάχνετε να βρείτε και την ψήφο της μάνας σας.