Συνεχίζονται οι έρευνες για το περιστατικό άγριου bullying σε βάρος 15χρονου μαθητή στο Αρσάκειο, ενώ ξεσπούν γονείς που λένε ότι όλοι γνώριζαν και κανείς δεν μιλούσε.
Τη Μεγάλη Τρίτη θα συνεδριάσει ο Σύλλογος Διδασκόντων του Αρσακείου για να λάβει αποφάσεις σχετικά με το περιστατικό εκφοβισμού με θύμα τον 15χρονο μαθητή και δράστες άλλους έξι, που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή.
Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί οι εμπλεκόμενοι μαθητές, οι έξι δράστες, το θύμα και οι κηδεμόνες τους.
Η Διοίκηση του Αρσακείου στην ανακοίνωσή της υπενθυμίζει πως βρίσκεται σε εξέλιξη και η Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τυχόν ευθύνες των εκπαιδευτικών.
Ωστόσο, κάποιοι γονείς ισχυρίζονται ότι όλοι γνώριζαν και κανείς δεν μιλούσε.
Μητέρα μαθητή Αρσακείου για τους ανήλικους νταήδες: «Γύρισαν με θράσος στο σχολείο»
Μητέρα μαθητή του Αρσακείου, μιλώντας στην εκπομπή Live News είπε για τα παιδιά που έκαναν bullying στον 15χρονο και επέστρεψαν στο σχολείο: «Κάποια δείχνουν μία μεταμέλεια, κάποια δείχνουν μια ειρωνεία. Στο ερώτημα ενός καθηγητή ‘γελάς ακόμα’ σε έναν από τους δύο, είπε ‘ναι, δεν έχω κάνει τίποτα για να μη γελάω’. Και συνέχιζαν να κάνουν πλάκα μεταξύ τους. Το θέμα είναι ότι και που γύρισαν, κι αν πέρασαν την όποια διαδικασία, δεν ξέρω ανακριτική, οτιδήποτε, γύρισαν με θράσος. Αυτό, αυτό καταλαβαίνω».
Δωστε τους και βραβειο τους τσογλανους, για να ξανακανουν τα ιδια στο παιδι , αφου η Ελληνικη Μαανανια ειναι ….φιλεσπλαχνη και δεν τιμωρει κανενα!!! Γ@μω τους νομους σας ηληθιοι!!!
Προσωρινή αποβολή, στρατολόγηση και επαναφορά στα θρανία μετά από 12 μήνες θητεία στον Έβρο!
ΠΟΥΤΙΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΕΜΕΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ SIEVERTS