Κουλιακάν, η πρωτεύουσα της Ελλάδος – Ανήλικος μαχαιρώθηκε από συμμορία στα Πατήσια: «Βοήθεια, δεν θέλω να πεθάνω»

Κοινοποίηση:
ΜΑΧΑΙΡΙ

Διαστάσεις επιδημίας τείνουν να λάβουν τα περιστατικά βίας με θύματα ανήλικους μαθητές, που από την μία στιγμή στην άλλη βρίσκονται στο στόχαστρο συμμοριών και δέχονται μανιασμένες γροθιές.

Αυτήν την φορά θύμα συμμορίας έπεσε ένας 16χρονος, στα Πατήσια, που δέχθηκε μαχαιριές, για να παραδώσει το κινητό του.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, όταν κατά τη διάρκεια μίας βόλτας με έναν φίλο του ο ανήλικος έπεσε θύμα επίθεσης από μία ομάδα ατόμων. Τα μέλη της συμμορίας υπό την απειλή μαχαιριού του πήραν το κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια τον τραυμάτισαν στον μηρό, στην πλάτη και στον θώρακα. Αιμόφυρτος ο 16χρονος κατάφερε να φτάσει σε ένα κατάστημα της περιοχής και ζήτησε βοήθεια.

«Το παιδί ήρθε τρομαγμένο. Πέρασε από το κατάστημα που έχω. Ήταν μαχαιρωμένος στο πόδι, στον μηρό και είχε πέντε μαχαιριές στην πλάτη. Μου φώναζε “βοήθεια, δεν θέλω να πεθάνω, με μαχαίρωσαν”», είπε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, που είδε έντρομος το βράδυ της Δευτέρας τον ανήλικο να ζητά βοήθεια.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ανέφερε ότι οι δράστες μαχαίρωσαν τον νεαρό καθώς έτρεχε, ενώ κατήγγειλε πως τέτοια περιστατικά σημειώνονται συχνά στις γύρω περιοχές.

Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει ακόμα νοσηλευόμενο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. με σκατοαλβανούς – γυφτορουμάνους – γυφτοβούλγαρους -γεωργιανούς κλπ κλπ …
    κούλη …ΓΑΜΙΕΣΑ@

  2. ……παλια την δεκαετια του ’70 εκει , ηταν γεματο κιναιδους εκπαιδευμενοι απο την εφταετια…. δεν μπορουσες να καθησης πουθενα.

  3. τι ειναι αυτα ,δεν παμε καλα σαν χωρα,που γινονται αυτα σε ποια χωρα ειμαστε!!!!!!!!!!!

Comments are closed.