ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!! Βίντεο του 1990 αποκαλύπτει τι πραγματικά σημαίνουν τα αρχικά της ISIS. Δείτε το ΠΡΙΝ το κατεβάσουν!!

Κοινοποίηση:
isis1

Σε ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη του 1990 στο τηλεοπτικό δίκτυο C-SPAN με τον Brian Lamb, τον Dan Raviv και τον Yossi Melman, οι συγγραφείς του βιβλίου ”Every Spy a Prince: The Complete History of Israel’s Intelligence Community” (Κάθε Κατάσκοπος ένας Πρίγκιπας: Η Πλήρης Ιστορία της Υπηρεσίας Κατασκοπείας στο Ισραήλ), περιγράφουν πώς το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού αναφέρεται επίσημα στην υφιστάμενη οργάνωση “Mossad” ως ”Israeli Secret Intelligence Service“, ή ISIS.

Israeli-Secret-Intelligence-Service

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες που αποδίδονται στις διαρροές του Έντουαρντ Σνόουντεν, ο αρχηγός της ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi, κατονομάζεται ως πράκτορας της Mossad με το πραγματικό του όνομα να είναι Simon Elliot.
Τον Ιούλιο του 2014 η ISIS είχε ανακοινώσει ότι ”Ο Αλλάχ δεν μας διέταξε να επιτεθούμε στο Ισραήλ”, ενώ ταυτόχρονα μαχητές της ISIS βιντεοσκοπήθηκαν να καίνε Παλαιστινιακή σημαία στο Χαλέπι της Συρίας.

πηγή: offtherecord.net.gr

 

Αυτά για να ξέρετε ποιος ακριβώς κρύβεται πίσω από τη δολοφονία των μικρών Σύριων των οποίων τα αθώα πτώματα έκαναν τον γύρο του κόσμου. Καλύτερα αντί για τις φωτογραφίες των θυμάτων να ποστάρετε τις φωτογραφίες των δολοφόνων:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: