ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ17|10|2022 13:54/xaris/914 views Και τρίτη φορά στην Ανακρίτρια η 12χρονη…Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Μια είδηση της τελευταίας στιγμής: Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Makeleio.gr η ανακρίτρια κάλεσε τη 12χρονη και για τρίτη κατάθεση! Κάτι δεν της κολλάει; Το σίγουρο είναι ότι η μικρή που, τόσο έχει βασανιστεί, θα καταθέσει ξανά! ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ16|01|2026 18:21 /0 ΣΧΟΛΙΑ «Κίνδυνος για διαφωνούντες» – Η Ουάσινγκτον σφίγγει τον γεωπολιτικό κλοιό στην ΑρκτικήΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ16|01|2026 18:20 /0 ΣΧΟΛΙΑ Επιστρέφει το κρύο – Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από το ΣάββατοΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΑ16|01|2026 18:05 /0 ΣΧΟΛΙΑ «Μπαμ» Πανιωνίου με την Εύα Χαντάβα! 2 Σχόλια Ξανα και ξανα και τιποτα να μην κρυφτει. Στο τέλος το κακόμοιρο κορίτσι θα πει κάτι διαφορετικό και τότε τα δικαστικά τσακάλια θα ρίξουν το φταίξιμο στην μάνα και στον μιχο και σε κάνα δύό αλλά ρεμάλια και έκλεισε η υπόθεση! Και η ηθική αυτουργοί στην απέξω όπως πάντα!?! Comments are closed.
Στο τέλος το κακόμοιρο κορίτσι θα πει κάτι διαφορετικό και τότε τα δικαστικά τσακάλια θα ρίξουν το φταίξιμο στην μάνα και στον μιχο και σε κάνα δύό αλλά ρεμάλια και έκλεισε η υπόθεση! Και η ηθική αυτουργοί στην απέξω όπως πάντα!?!
Ξανα και ξανα και τιποτα να μην κρυφτει.
Στο τέλος το κακόμοιρο κορίτσι θα πει κάτι διαφορετικό και τότε τα δικαστικά τσακάλια θα ρίξουν το φταίξιμο στην μάνα και στον μιχο και σε κάνα δύό αλλά ρεμάλια και έκλεισε η υπόθεση! Και η ηθική αυτουργοί στην απέξω όπως πάντα!?!