Η Καίτη Γαρμπή δεν διστάζει να λέει δημόσια τη γνώμη της για θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα. Ένα από αυτό και η αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία έχει εξοργίσει πολλούς και όχι μόνο την τραγουδίστρια.
«Ναι μεν. Η καταδίκη Λιγνάδη θα μπορούσε να είναι μια ιστορική απόφαση και η πρώτη μεγάλη δικαστική νίκη του #MeToo, αλλά… Αφέθηκε ελεύθερος. Πύρρειος η νίκη τελικά γιατί μετά από αυτή την απόφαση, τα θύματα θα κλείσουν μια για πάντα το στόμα τους» έγραψε χαρακτηριστικά.
Ναι μεν.
Η καταδίκη Λιγνάδη θα μπορούσε να είναι μια ιστορική απόφαση και η πρώτη μεγάλη δικαστική νίκη του #MeToo
Αλλά.
Αφέθηκε ελεύθερος.
Πύρρειος η νίκη τελικά γιατί μετά απο αυτή την απόφαση, τα θύματα θα κλείσουν μια για πάντα το στόμα τους.— Καίτη Γαρμπή (@KaitiGarbi) July 13, 2022
Η δικαιοσυνη στην Ελλαδα λεμε οτι ειναι ανεξαρητη،Οι δικαστες μας επισης،Οι μισοι τα περνουν και οι υπολοιποι τον περνουν،