Survivor – Αδελφή Μαρτίκα για Βρησιήδα: «Δεν μπορεί χωρίς γυναικεία παρουσία»

Κοινοποίηση:
martikas

Για το φλερτ του Σπύρου Μαρτίκα με τη Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor μίλησε η αδερφή του.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Happy Day η αδερφή του παίκτη της Μπλε ομάδας, ο ίδιος χώρισε με τη σύντροφό του, μόλις έναν μήνα πριν μπει στο Survivor.
Μάλιστα, ανέφερε πως μαζί είχαν κάνει την αίτηση για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Όσο για τη Βρισηίδα Ανδριώτου δήλωσε: «Η Βρισηίδα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, είναι μια κούκλα. Ο Σπύρος δεν μπορεί χωρίς μια γυναικεία παρουσία δίπλα του, αυτό είναι το σίγουρο. Χάρηκα πολύ, γιατί ίσως αυτό να τον χαλαρώσει λίγο. Ίσως να τον απωθήσει και από τους καβγάδες, που γίνονται με τον Τάκη, δεν τους μπορώ τους καβγάδες. Όταν είναι Σάββατο και βλέπουν και τα παιδιά, γυρίζω κανάλι».

Για τον χωρισμό του από την πρώην κοπέλα του, δήλωσε: «Ο Σπύρος χώρισε έναν μήνα, πριν μπει στο Survivor, έκανε μαζί με την κοπέλα του την αίτηση, ήταν στα χωρίσματα τότε».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Τάκη Καραγκούνια. «Ο Τάκης κάνει όλα αυτά τα πράγματα, για να μη φύγει, πρέπει να ηρεμήσει λιγάκι», είπε κλείνοντας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: