Τι αντικρίζουν και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία όμως…
Έκπληκτοι οι γιατροί νοσοκομείου βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα ιδιαίτερα σπάνιο περιστατικό μια 82χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα με ρήξη του παρθενικού υμένα! Η άτακτη γιαγιά μάλιστα συνοδευόταν από τον «δράστη», έναν 32χρονο Αλβανό υπήκοο, ο οποίος εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως κηπουρός στη μονοκατοικία της.
Η σχέση μεταξύ της κυρίας και του κηπουρού της «αναβαθμίστηκε» τον τελευταίο καιρό, μόνο που η κατάληξη ήταν τέτοια καθώς η ηλικιωμένη δεν το είχε «ξανακάνει» ποτέ στο παρελθόν! Όταν μάλιστα η 82χρονη ρωτήθηκε από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου αν υπήρξε θύμα βιασμού, αυτή απάντησε ότι ήταν η ίδια που ζήτησε από τον νεαρό να προβούν στην πράξη, ενώ τόνισε με χιούμορ ότι η επόμενη φορά ίσως είναι καλύτερη!
Στην Πατρα σιγουρα ετσι;
KALA ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣ,, Κ ΨΟΦΗΣΕ
ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ Κ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ….. ΤOYS ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΕΔΡΑ Κ ΡΩΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΕΡΩΤΑ ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ????