ΣΟΚ! Ασθενής με κορωνοϊό έπεσε στο κενό στο ΓΝ Λαμίας

Κοινοποίηση:
f35bc44712fa0536c4518e785ce6af13_L

Ο 61χρονος Λαμιώτης νοσηλεύονταν στην κλινική covid, στο «Πέτρινο» και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του πηδώντας από το δεύτερο όροφο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Η απόπειρα αυτοκτονίας έγινε λίγο μετά τις 8:00΄ στο νοσοκομείο Λαμίας και συγκεκριμενα στο «Πέτρινο», όπου στεγάζεται η κλινική covid.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport ένας ασθενής πήδηξε από τον δεύτερο όροφο θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το ρεπορτάζ λέει ότι πρόκειται για 61χρονο Λαμιώτη ο οποίος εισήχθη χθες στην κλινική και εκτός από τον κορωνοϊό αντιμετώπιζε και άλλα σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Γιατροί και νοσηλευτές ακούγοντας τον θόρυβο πετάχτηκαν έξω και είδαν τον άτυχο άνδρα πεσμένο στον ακάλυπτο του κτιρίου και έτρεξαν αμέσως για να βοηθήσουν.

Η επόμενη φώτο ειναι από το σημείο που εγινε το τραγικό συμβάν.

ΜΜΜ

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου παρέλαβαν τον 61χρονο και τον μετέφεραν στα Επείγοντα του νοσοκομείου.

Οι πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

lamiareport.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: