Παίρνει στο λαιμό του εκατομμύρια ο Ζελένσκι: Η Ουκρανία δεν θα παραχωρήσει εδάφη στα ανατολικά για να τερματίσει τον πόλεμο με τη Ρωσία

Κοινοποίηση:
ωασα

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε στο CNN ότι η Ουκρανία δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει εδάφη στα ανατολικά προκειμένου να τερματίσει τον πόλεμο με τη Ρωσία.

Ο στρατός της Ουκρανίας είναι έτοιμος να πολεμήσει τον στρατό της Μόσχας στην περιοχή του Ντονμπάς σε μια μάχη που, σύμφωνα με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, θα μπορούσε να επηρεάσει την πορεία όλου του πολέμου. Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον Τζέικ Τάπερ του CNN την Παρασκευή, ο Ουκρανός πρόεδρος τόνισε ότι η χώρα του δεν έχει καμία εγγύηση ότι η Ρωσία δεν θα προσπαθήσει ξανά να καταλάβει το Κίεβο εάν καταφέρει να καταλάβει το Ντονμπάς.

«Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μην τους επιτρέψουμε, να σταθούν στη θέση μας, γιατί αυτή η μάχη μπορεί να επηρεάσει την πορεία όλου του πολέμου», είπε ο Ζελένσκι και συνέχισε: «Επειδή δεν εμπιστεύομαι τον ρωσικό στρατό και τη ρωσική ηγεσία, καταλαβαίνουμε ότι το γεγονός ότι τους πολεμήσαμε και έφυγαν από το Κίεβο, από το βορρά, το Τσερνίχιβ και από εκείνη την κατεύθυνση, δεν σημαίνει ότι αν είναι σε θέση να καταλάβουν Ντονμπάς, δεν θα έρθουν ξανά για το Κίεβο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. T Το θέμα είναι ότι ο πουτιν , ο ζελεσκι και ο κάθε καριολης που μας κυβερνάει κοιμάτε το βράδυ στο κρεβατάκι του ενώ το κάθε παιδακι σκοτώνεται στα πεδια τον μαχών για τον εγωισμό και τα παιχνιδια του κάθε κερατα

Comments are closed.