ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ… ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΡΟΥΛΙΤΣΑ! ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΚΛΑΨΑ ΤΗΣ – «ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥΜΕΤΡΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ» [ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ]

    Κοινοποίηση:
    patra-8

    Μια νέα αποκάλυψη από τη δικογραφία για την υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας στην Πάτρα έρχεται να εγείρει ακόμα περισσότερα ερωτηματικά.

    Όπως προκύπτει, το οξύμετρο, με το οποίο οι γιατροί παρακολουθούσαν τις κρίσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας ακόμα και από απόσταση, δεν λειτουργούσε, όταν εκδήλωσε το θανατηφόρο επεισόδιο.
    Δείτε το βίντεο του Οpen

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Τώρα θα καταλάβει ότι δεν κάνουμε γάμο για πλάκα, παιδιά για πλάκα, σκοτώνουμε για πλάκα, κηδείες για πλάκα και μετά χαλαρά selfie, ταξίδια, γυμναστήρια, ποτάκια επειδή » η ζωή συνεχίζεται». Μάθε πώς όταν έχεις τρία παιδιά δεν προλαβαίνεις ούτε να κατουρισεις. Επίσης ότι το Θεό και το γείτονα δεν μπορείς να τον ξεγελάσεις.

    2. Ξεχασαμε και τον κορονοιο και την Ουκρανια και τα χαλια μας την φτωχια τους Τουρκους και οτι συμβαινει στην πατριδα μας Αξιολυπητος λαος ….Και υστερα λεμε για αυτους που μας κυβερνανε δεν ειμαστε και για καλυτερους

    Comments are closed.