ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ16|08|2015 16:52/Μπουμπουλίνα/174 views ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Μόλις έφθασε η κυρά Τασία στον Ελαιώνα να υποδεχθεί τους φίλους της (φωτο makeleio.gr)Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Μόλις έφθασε στο Βοτανικό η κυρά Τασία…Κουνήθηκε για να υποδεχθεί τους λαθρομετανάστες ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ17|12|2025 08:22 /0 ΣΧΟΛΙΑ Αδιανόητο περιστατικό στο Χαλάνδρι: Καθηγητής ΕΠΑΛ έπιασε με… κόφτη τα δάχτυλα μαθητή!ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ17|12|2025 08:15 /0 ΣΧΟΛΙΑ Κάτω Πατήσια: Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονης – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου»ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ17|12|2025 08:07 /0 ΣΧΟΛΙΑ Καιρός: Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα Τετάρτη – Ποια είναι η πρώτη... 4 Σχόλια Καμαρωστε την μ@λ@κες που την ψηφισατε γίδια,θα σας πάρει και θα σας σηκωσει Ρε μόλις τη δούνε τα πάκια θα φύγουνε τρέχοντας! Φαντάσουν να τους κυνηγάει κιόλας να της κάνουν την εξυπηρέτηση! Γιατί δεν βρίζετε και αυτούς που την ψήφισαν. Οι πρώτες αρρώστιες που μας φέρνουν και οι πρώτες λεπιδιές στο κεφάλι τους να πέσουν. Παλιοχαμουρα.που μου θέλουν να λεγονται κ πατριώτες…θέλει ή πουτανα να κρυφτεί κ ή χαρά της δεν την αφηνει!! Comments are closed.
Ρε μόλις τη δούνε τα πάκια θα φύγουνε τρέχοντας! Φαντάσουν να τους κυνηγάει κιόλας να της κάνουν την εξυπηρέτηση!
Γιατί δεν βρίζετε και αυτούς που την ψήφισαν. Οι πρώτες αρρώστιες που μας φέρνουν και οι πρώτες λεπιδιές στο κεφάλι τους να πέσουν.
Παλιοχαμουρα.που μου θέλουν να λεγονται κ πατριώτες…θέλει ή πουτανα να κρυφτεί κ ή χαρά της δεν την αφηνει!!
Καμαρωστε την μ@λ@κες που την ψηφισατε γίδια,θα σας πάρει και θα σας σηκωσει
Ρε μόλις τη δούνε τα πάκια θα φύγουνε τρέχοντας!
Φαντάσουν να τους κυνηγάει κιόλας να της κάνουν την εξυπηρέτηση!
Γιατί δεν βρίζετε και αυτούς που την ψήφισαν. Οι πρώτες αρρώστιες που μας φέρνουν και οι πρώτες λεπιδιές στο κεφάλι τους να πέσουν.
Παλιοχαμουρα.που μου θέλουν να λεγονται κ πατριώτες…θέλει ή πουτανα να κρυφτεί κ ή χαρά της δεν την αφηνει!!