Eίχα κάνει χθες ΑΥΤΗ τη δημοσίευση για το υπ’ αριθμ. 1077/2022 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών. Διαβάστε την όσοι δεν το έχετε κάνει, για να πάμε στη συνέχεια.
Να θυμηθούμε λίγο πώς μου απέρριψε ο εισαγγελέας Κασάπης το αίτημα να λάβω αντίγραφο της σκανδαλώδους πράξης αρχειοθέτησης από τον εισαγγελέα Κυπριτίδη της δικογραφίας Μπακογιάννη;
Με την «αιτιολογία» αυτή, ο εισαγγελέας Κασάπης ολοκλήρωσε το δικονομικό έγκλημα που είχε αρχίσει ο συνάδελφός του Κυπριτίδης.
Όπως είπα χθες και στο live στους λογαριασμούς του Δημήτρη και του Control στο facebook, στην παράλληλη προκαταρκτική εξέταση για το «ΣΩΤΗΡΙΑ», της μήνυσής μου για τη ψευδή βεβαίωση στο εισιτήριο του καρκινοπαθούς ότι δήθεν εισήχθη θετικός δήθεν διαγνωσθείς σε ιδιωτικό εργαστήριο, η εισαγγελέας Ελένη Μιχαλοπούλου εισήγαγε τη δικογραφία στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών προκειμένου να αποβληθώ από τη διαδικασία. Να κηρυχθεί απαράδεκτη η δήλωση παράστασης προς υποστήριξης της κατηγορίας.
Ώστε το πρώτον να πάψω να έχω την ιδιότητα του διαδίκου, την οποία απέκτησα αμέσως μετά τη δήλωση με την κατάθεση της μήνυσης την 25.6.2020.
Και δείτε εδώ πώς έρχεται το τελικό χτύπημα μέσα από το ίδιο το κτίριο 16:
Αυτά στο 1077/2022 βούλευμα.
Ώστε για να πάψω να είμαι διάδικος, έπρεπε να γίνει αυτό:
Ώστε μόνο από την 24η Μαρτίου 2022 και μετά έπαψα να είμαι διάδικος. Από τις 25 Ιουνίου 2020 μέχρι τη μέρα εκδόσεως του βουλεύματος, ήμουν.
Ώστε τώρα η πράξη αρχειοθέτησης που μετά βεβαιότητας σκοπεύει να εκδώσει η εισαγγελέας Μιχαλοπούλου, νομίμως δεν θα μου επιδοθεί.
Όπως ήμουν και τη μέρα που ο εισαγγελέας Κυπριτίδης αποφάσισε, μετά τη μεγάλη πίεση που άσκησα, να αρχειοθετήσει σκανδαλωδώς τη δικογραφία κατά Κώστα Μπακογιάννη και Μιχάλη Καραμαλάκη. Και ακριβώς επειδή η αρχειοθέτηση αυτή είναι σκανδαλώδης, η ομάδα της Ευελπίδων δεν ήθελε επουδενί να την πάρω στα χέρια μου και να προσφύγω στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.
Ώστε το ένα σκάνδαλο έφερε το άλλο, και αυτό ένα τρίτο, και τώρα είναι η …ώρα μου.
Υ.Γ.1 Δεν έχω τελειώσει με το βούλευμα.
Και με την πράξη αρχειοθέτησης που θα εκδοθεί.
Γιατί θα σας πω και την αιτιολογία της.
Από τώρα…
Υ.Γ.2 Μα πάντα όμως…