Προς κατάργηση πάει το ειδεχθές πρόστιμο στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών

Κοινοποίηση:
emvolio

Η αναστολή του προστίμου των 100 ευρώ σε ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, είναι το δεύτερο μέτρο μετά το πιστοποιητικό, το οποίο εξετάζεται να καταργηθεί.

Ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους άφησε ανοιχτό παράθυρο για την αναστολή και των δύο αυτών μέτρων «είμαστε κοντά» στην κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού, ωστόσο αν το επιβάλλουν οι συνθήκες θα επανέλθει, είπε και δεν απέκλεισε την αναστολή των προστίμων για τους πολίτες άνω των 60 που είναι ανεμβολίαστοι.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ.Θεμιστοκλέους είπε ότι το πιστοποιητικό είναι δεδομένο ότι θα καταργηθεί κάποια στιγμή και στην Ελλάδα όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες και το πότε ακριβώς θα κριθεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα και τη σχετική εισήγηση των ειδικών. «Στόχος όλων μας είναι να επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα. Βλέπουμε ότι η αύξηση στα κρούσματα, δεν δίνουν αντίστοιχη αύξηση στις νοσηλείες. Αν συνεχίσει αυτό, δεδομένου ότι βελτιώνονται και οι καιρικές συνθήκες, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα καταργηθεί το πιστοποιητικό», σημείωσε.

Ολα ανοιχτά για το πρόστιμο των 60 ευρώ για τους ανεμβολίαστους άνω των 60
Παράλληλα ο κ.Θεμιστοκλέους απαντώντας σε ερώτηση για πιθανή αναστολή του προστίμου των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών είπε πως «Όλα αυτά εξετάζονται αυτή τη στιγμή. Το διοικητικό πρόστιμο είναι κάτι το οποίο απέδωσε και συνεχίζει να αποδίδει, γιατί -έστω και πολύ χαμηλά ραντεβού, αυτή τη στιγμή συνεχίζουμε να παίρνουμε και ραντεβού πρώτης δόσης. Όλα αυτά συνεκτιμώνται. Ο κύριος σκοπός όλων μας είναι να επιστρέψουμε πλήρως σε μια κανονικότητα, αλλά αυτό είναι πολύ πρόωρο για να τεθεί από τώρα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πλεύρη, επειδή το έχεις μάθει τώρα, ζήτα πρώτα συγνώμη από τους εβραίους από κεκτημένη ταχύτητα. Και μετά ζητάς από τα γεροντάκια. Τελειώσατε, από τους ήρωες υγειονομικούς.

  2. Καταργήστε το ρε εγκληματίες ο κόσμος υποφέρει εξαιτίας σας ,ποιος θα τολμήσει να έρθει για ψήφους στις εκλογές ρε παρταλια

  3. Θα δώσουν 200 ευρώ πριν το πάσχα στους χαμηλοσυνταξιούχους και από την άλλη θα τα πάρουν πίσω με τα πρόστιμα τα καθίκια, οι τριακόσιοι χαραμοφάηδες που τους πληρώνουμε εμείς για να έρχονται μετά και να μας κουνάν το δάχτυλο,άλλα αφού δεν υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη στην Ελλάδα τι να πεις,σαν δεν ντρέπονται όλοι τους….

  4. Οχι ρε αφήστε το μην το καταργείτε κ ελάτε προεκλογικά στα χωριά να μιλήσετε…σας περιμένουν οι ηλικιωμένοι με τις μαγκούρες να σας πλακώσουν…έτσι μου είπε ένας θείος μου προχθές χαχαχα

Comments are closed.