Ουκρανία σήμερα, Καύκασος εχθές. Ο Ελληνισμός αιμοραγεί από ελλαδική «συμμαχική» υποτέλεια

Κοινοποίηση:
2-285

Επισήμαινε η «Αργώ» δια του επίτιμου Προέδρου Χρ. Σοφιανίδη , και εγγράφως από το 2014 , στις ελλαδικές κυβερνήσεις – υπουργείο εξωτερικών το ζήτημα και τους κινδύνους για τον Ελληνισμό στην Ουκρανία (όπως και για τα προβλήματα στην Αμπχαζία και Γεωργία).

Λίγο αργότερα, και τότε, δυστυχώς…  από επιθέσεις με πυραύλους στην πόλη Σαρτανά διαμελίστηκαν δεκάδες Έλληνες ομογενείς.

sartana

Επισημαίναμε τότε :  « Επικίνδυνη η εξέλιξη στην Ουκρανία, κίνδυνος για τον γηγενή Ελληνισμό Μαριούπολης και ευρύτερα των νοτιο-ανατολικών περιοχών,  απραξία και ανυπαρξία του ελλαδικού Υπ. Εξ. και των λοιπών… Ανέκδοτο η τότε ”Προεδρεύουσα της ΕΕ” ελλαδική κυβέρνηση , όπως και η καθεστωτική ελλαδική αντιπολίτευση.  Αντί να αναλάβει (η «προεδρεύουσα στην ΕΕ κυβέρνηση» ) έντονο διαμεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα σε ΕΕ – Μόσχα – Κίεβο, υπηρετεί τα ψευτο-συμμαχικα συμφέροντα, κάνει τα στραβά μάτια και σιωπά».

Η ιστορία με το υπόδουλο κυβερνητικό, ελλαδικό κατεστημένο επαναλήφθηκε και τώρα με νέα θύματα στην π. Σαρτανά Μαριούπολης.

Πηγή: argo-pga.org

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: