Ένα ακόμη βήμα για την είσοδό μας στο TAXISnet πρόκειται να εφαρμόσει η ΑΑΔΕ για μεγαλύτερη ασφάλεια. Ειδικότερα, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να βάζουν και έναν κωδικό που θα έρχεται στο κινητό τους με SMS προκειμένου να εισέλθουν στο σύστημα.
Όπως επισημαίνεται στην απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, εκτός από τα γνωστά βήματα που υπάρχουν μέχρι σήμερα, δηλαδή να πληκτρολογούμε το όνομα χρήστη (user name) και τον κωδικό πρόσβασης (password), σύντομα θα απαιτείται και η πληκτρολόγηση ενός έξτρα κωδικού που θα μας έρχεται με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό μας τηλέφωνο, τον αριθμό του οποίου βέβαια θα πρέπει να έχουμε καταχωρήσει στην ΑΑΔΕ.
Η αλλαγή αυτή στο TAXISnet, σύμφωνα με τον ιστότοπο dikaiologitika.gr, αναμένεται να γίνει μέσα στους πρώτους μήνες του 2022. Αποτελεί τμήμα της απόφασης για την εγγραφή νέων χρηστών και την επανεγγραφή χρηστών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.
Κατά συνέπεια, για να υποβάλλουμε τη φορολογική μας δήλωση, να εκτυπώσουμε τα εκκαθαριστικά, ή να χρησιμοποιήσουμε άλλες φορολογικές υπηρεσίες θα πρέπει να έχουμε μαζί μας και το κινητό τηλέφωνο.
Δηλαδή για να μπεί ο φοροτεχνικός που σε βοηθάει με ή χωρίς αμοιβή θα πρέπει να είναι δίπλα σου ή να τον έχεις στο τηλ να του δώσεις το ΟΚ.
Το ότι υπάρχουν γερόντια που δεν ξέρουν τι είναι το SMS το ξέρουν οι φωστήρες της ΑΑΔΕ ?
Εγώ που φτιάχνω όλα τα φορολογικά του σογιού δωρεάν γιατί απλά είμαι βλάκας, θα πρέπει να έχω δίπλα μου κάθε γερόντι της οικογένειας ε?
Και τι την θέλουν την εξτρά ασφάλεια στην ΑΑΔΕ ???
Βρε δεν πάνε να γαμηθούν !!!
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ;
Μη το ψαχνεις φιλε , αυτα τα ατομα σπουδασαν στο χαρβαρντ ……αλλο επιπεδο