Ο εμπνευστής της σελίδας στο facebook… «Turns out Kavos was ready for you» είχε ως σκοπό να κάνει τους Άγγλους τουρίστες να νιώσουν λίγη ντροπή για τα καθημερινά έκτροπα στο νησί της Κέρκυρας. Ομως ο συμπατριώτης τους Σίλβερ Λέιντλοου, προς έκπληξή του διαπίστωσε, ότι οι Αγγλοι ανέβαζαν διαρκώς φωτογραφίες με τα «κατορθώματά» τους.
Οπως αναφέρει η Daily Mail, ο Λέιντλοου είχε σκοπό να δημιουργήσει αρνητική διαφήμιση στους συμπατριώτες του όμως αυτοί όχι μόνο δεν αισθάνθηκαν ντροπή αλλά συνέχισαν να κάνουν tag τους εαυτούς τους στις φωτογραφίες, γεμάτοι περηφάνια. Ορισμένα πάντως στιγμιότυπα από τη νυχτερινή ζωή στην Κέρκυρα με πρωταγωνιστές Αγγλους τουρίστες, είναι σοκαριστικά.
Πριν 14 χρόνια είχα πάει διακοπές στη Κέρκυρα (φανταστικό νησί) και είπαμε από περιέργεια να πάμε στο Κάβο να δούμε πως είναι. Δεν είχε μεγάλη διαφορά με τις φωτογραφίες (απ΄όπου και αν είναι τραβηγμένες). Το συναίσθημα ήταν σιχαμάρα και θυμός που συμπεριφέρονται έτσι στον τόπο που τους φιλοξενεί. Βέβαια όποιος βγάζει λεφτά από αυτή τη κατάσταση σαφώς πολύ καλούς θα τους βλέπει και πολύ ευγενικούς(???), αλλά το χρήμα δεν είναι το παν. Αυτή η χώρα έχει κάποια ιδανικά και αυτά δεν είναι δημόσιες πίπες και δημόσιες παρτούζες. Γιατί δεν τα κάνουν στη χώρα τους αν τους παίρνει?
Ειρήνη
Εχεις παει εξωτερικό να ζήσεις ;
Εκει να δεις τι βλέπουν τα ματια σου τα Σαββατοκύριακα ..σοδομισουν φορα παρτίδα .
Κάτουρανε στα πεζοδρόμια θηλυκά και αρσενικά , χέζουν μπροστα σου κτλ κτλ .
Σίγουρα ΔΕΝ ειμαστε ευρωπαίοι …
Τα έχω δει σε όλη την Ευρώπη και οχι μονο στην Αγγλία .
Τότε ευτυχώς που δεν είμαστε ευρωπαίοι, παρόλο που έχουμε και εμείς τα ελαττώματά μας και δεν είμαστε σαν αυτά τα ζώα (αν και τα ζώα είναι σίγουρα πιο καθαρά από αυτούς)! Το κακό είναι ότι θέλουν να μας κάνουν με το ζόρι ευρωπαίους και να μας πείσουν ότι είναι για το καλό μας. Αμ δε!
Συμφωνώ, όταν ΔΕΝ κάνουν διαγωνισμό πίπας δημοσίως είναι τα καλύτερα παιδιά…
Η φωτογραφια νο 11 εχει 7-11 απο πισω το οποιο υπαρχει μονο στην Αμερικη.
Κερκυρα ε;
Βασικα στην Ταιλανδη υπαρχει………
χαχαχα και νομιζα οτι μονο εγω το προσεξα……. Αμερική, Μεξικο… τα 7elleven μαγαζια ειναι παντου…….κατι σαν περιπτερα……
επισης ο αραπης που κοιματε με αποφαγια και σκουπιδια πανω του….το πρασινο μπουκαλακι…ειναι aloe vera για προστασια απο υπερβολικη εκθεση στον ηλιο…. και το πουλανε στα wallMart στο Αμερικα…..
σας το λεει παθων…………
http://www.bananaboat.com/products/aloe-after-sun-gel
Σ’ αυτούς υποτίθεται ότι χρωστάμε…
Χοίροι…
Βορείου Ευρώπης ή εκ Δυσμων;