Νίκος Αντωνιάδης19|12|2021 11:24/Νίκος Αντωνιάδης/1605 views Δικηγόρος Κωνσταντίνα Αναστασοπούλου: Απλά ημίτρελη και εμμονική;Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Διαβάστε εδώ. Η δημοσίευση απευθύνεται κυρίως στους ψυχιάτρους. ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Νίκος Αντωνιάδης12|05|2025 14:44 /0 ΣΧΟΛΙΑ «ΚΛΕΙΔΩΣΕ» Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Νίκος Αντωνιάδης11|05|2025 13:31 /0 ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΖΕΣΑΙ ΤΙ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Νίκος Αντωνιάδης11|05|2025 13:29 /0 ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ… ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ... 3 Σχόλια Το χειρότερο δεν είναι οτι αυτή είναι για δέσιμο, το χειρότερο είναι οτι την ακολουθεί κόσμος…. είναι πολλοί τελικά ανάμεσά μας!! Τρια πουλάκια κάθονταν!!! Παναγίτσα μου, τι ψυχώ είναι αυτή;; Comments are closed.
Το χειρότερο δεν είναι οτι αυτή είναι για δέσιμο, το χειρότερο είναι οτι την ακολουθεί κόσμος…. είναι πολλοί τελικά ανάμεσά μας!!
Το χειρότερο δεν είναι οτι αυτή είναι για δέσιμο, το χειρότερο είναι οτι την ακολουθεί κόσμος…. είναι πολλοί τελικά ανάμεσά μας!!
Τρια πουλάκια κάθονταν!!!
Παναγίτσα μου, τι ψυχώ είναι αυτή;;