Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος από τις 25 Σεπτεμβρίου νοσηλεύεται με κορονοϊό στον Ευαγγελισμό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες, ενώ έχει καλή επικοινωνία.
Αν και αποσωληνώθηκε, ο Βασίλης Λεβέντης παραμένει στη ΜΕΘ και δεν έχει μεταφερθεί σε θάλαμο του νοσοκομείου.
Είχε αποσωληνωθεί και στις 27 Σεπτεμβρίου, όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και διασωληνώθηκε ξανά.
Δόξα τω Θεώ.
Προεδρε με το καλό να πας στο σπίτι και να κάτσεις στ αυγα σου.Να πάρεις να διαβάσεις την Αγία Γραφή και άσε τη πολιτική στους βρωμιάρηδες.
ναι, να την αφησουμε στους τσιπροκουληδες και τα χουντικα υποζυγια τους. Ε οχι, η Ελλας τον χρειαζεται