Μια οικογενειακή τραγωδία έφερε στο φως η επέμβαση της Αστυνομίας το βράδυ της Κυριακής (14/11) σε σπίτι στο Μέτσοβο, όπου μια γυναίκα 61 ετών βρέθηκε νεκρή δίπλα στην υπερήλικη μητέρα της, η οποία για τρεις ημέρες δεν είχε ενημερώσει κανέναν για τον χαμό της κόρης της.
Αναλυτικότερα, η Αστυνομία έφτασε στο σπίτι, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του γιου της οικογένειας με γείτονες, καθώς βρίσκεται στο εξωτερικό και προσπαθούσε μάταια επί 2 ημέρες να επικοινωνήσει με τις δύο γυναίκες, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Φως στον θάνατο της 61χρονης γυναίκας αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή, ενώ με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η 92χρονη μητέρα της, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
Οι Μετσοβίτες το μόνο θεό που έχουν είναι το χρήμα ( βλέπε εκμετάλλευση με τουρίστες ,εστίαση ειδικά στην κεντρική πλατεία μαγαζί με κοντοσούβλια στην λαδόκολλα που φημίζεται και είναι πανάκριβο με ποιότητα χάλια , μαγαζία τουριστικά ) , μόνο να μαζεύουν χρήμα για πάρτυ τους αφήνοντας τα γειτονικά χωριουδάκια στο έλεος και άλλα πολλά .. Για ποια ανθρωπιά Δήμαρχε Τζαφέα εσύ και οι συντοπίτες σου μιλάς ? […] . Απολύτως λογικό για την φάρα σας (ΡουμανοΒλάχοι ) ήταν να πεθάνουν οι δύστυχες γυναίκες μόνες τους και αβοήθητες !!!!
Θα είχε βαρεσει το εμβολιακι και αυτή η φουκαριαρα..
Τραγικό
Θα έπεσε θύμα της πανδημίας του ξαφνικού και αυτή