«Χαλαρά σε λέω» – Γεμάτες οι παραλίες της Χαλκιδικής ένα 24ωρο μετά τη «βόμβα» της κυβέρνησης για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος

Κοινοποίηση:
paralia

Παρ’ όλο που πριν από λίγες ώρες στα ATM είχαν σχηματιστεί ουρές και η ανησυχία των πολιτών ήταν έκδηλη για τα όσα διαδραματίζονται στη χώρα, η ηλιοφάνεια της σημερινής ημέρας οδήγησε αρκετούς στις κοντινές παραλίες της Χαλκιδικής.

Όπως διαβάζουμε στο seleo.gr, οι περισσότεροι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να περιμένουν τις εξελίξεις… στη θάλασσα! Την τιμητική του έχει για άλλη μια φορά το πρώτο πόδι του νομού και περιοχές όπως η Καλλικράτεια, τα Φλογητά, τα Νέα Πλάγια και η Ποτίδαια.

Σύμφωνα με τους ξενοδόχους της περιοχής, η καθημερινότητα των ξένων επισκεπτών δεν έχει επηρεαστεί και μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει ακυρώσεις. Παρ’ όλα αυτά, συνιστούν ψυχραιμία για να διαφυλαχθεί η φετινή τουριστική σεζόν. Οι παράγοντες του κλάδου παραμένουν σε ετοιμότητα, παρακολουθούν τις εξελίξεις και περιμένουν να δουν πως θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα.

paralia_28_halkidiki_2 paralia_28_halkidiki_1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: