Πρωινός πανικός από Ντόρα! Δεν πήρε το μάθημα της και εξακολουθεί να εκβιάζει…

Κοινοποίηση:
xristoforakos-ntora-karamanlis

Την έντονη ανησυχία της για την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε δημοψήφισμα εξέφρασε με δηλώσεις της σε εκπομπή  «Η πατρίδα μας μένει από την 1η Ιουλίου χωρίς το προστατευτικό δίχτυ ασφαλείας», τόνισε η κα. Μπακογιάννη αναφερόμενη στο τέλος του προγράμματος, μετά και την άρνηση του Eurogroup να δώσει παράταση στην Ελλάδα.

Η βουλευτής της ΝΔ άσκησε επιπλέον σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα  για τη διαπραγματευτική του τακτική σημειώνοντας πως «έχει καταφέρει να σπάσει πλήρως την εμπιστοσύνη μεταξύ Ευρωπαίων και Ελλήνων».

Όσο για την απόφαση της κυβέρνησης για δημοψήφισμα είπε: «Θα κάνουν τα ηρωικά για μία εβδομάδα και μετά θα αρχίσει ο πόνος. Δεν μπορούν να παίζουν με το μέλλον των Ελλήνων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: