Τραγωδία στην Βοιωτία: Ένας νεκρός από εκτροπή αυτοκινήτου και πρόσκρουση σε δέντρο

Κοινοποίηση:
77b7580c265bac1d410a034ba44bb6af_L

Τραγωδία στην άσφαλτο με νεκρό έναν 54χρονο ο οποίος επέβαινε σε εταιρικό αυτοκίνητο στην παλαιά εθνική οδό Θήβας – Ελευσίνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου (3/7), όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος αλλοδαπός και είχε κατεύθυνση προς Ελευσίνα, στο ύψος των Ερυθρών, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, ενώ στη συνέχεια ανετράπη.
Αποτέλεσμα της εκτροπής και πρόσκρουσης, ήταν να ανασυρθεί νεκρός από τα συντρίμμια του οχήματος, ο 54χρονος συνοδηγός του.

Ο 50χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από το ΑΤ Θηβών που ανέλαβε την προανάκριση για τον προσδιορισμό των αιτιών του τραγικού αυτού συμβάντος.

lamiareport.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: