Άρτα: Κρυμμένη χασισοφυτεία σε πυκνό δάσος – Οι καλλιεργητές πήραν μυρωδιά τους αστυνομικούς και την έκαναν με ελαφρά

Κοινοποίηση:
χασις

Κρυμμένη ανάμεσα στα πυκνά δέντρα, μέσα σε μια δασική έκταση στην περιοχή Τετράκωμο της Αρτας, είχαν στήσει άγνωστοι

μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία που εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της τοπικής Ασφάλειας. Ομως, οι καλλιεργητές δεν βρέθηκαν.

Μετά από πληροφορίες που τους δόθηκαν, οι αστυνομικοί έφτασαν στο καλά καμουφλαρισμένο από την βλάστηση σημείο όπου εντόπισαν την φυτεία με τα 32 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,80 εκατοστών ως 1,58 μέτρων. Οι καλλιεργητές της, που προφανώς αντιλήφθηκαν την παρουσία των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ., είχαν γίνει άφαντοι και δεν εμφανίστηκαν παρά το πολύωρο καρτέρι.

Κατά την έρευνα στο χώρο της χασισοφυτείας, βρέθηκαν μια αντλία νερού, δοχεία, ένα ποτιστήρι, γάντια, αγροτικά εργαλεία και συσκευασίες με λιπάσματα τα οποία εξετάστηκαν για δακτυλικά αποτυπώματα, αλλά και μία δεξαμενή για το πότισμα των δενδρυλλίων. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση των καλλιεργητών συνεχίζονται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: