Τέλος το εμβόλιο της AstraZeneca για την Ευρώπη

Κοινοποίηση:
εμβολιο

Αλλάζει άρδην το εμβολιαστικό πρόγραμμα της Ευρώπης και κατ’ επέκταση και της Ελλάδας, καθώς η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν προχώρησε στην ανανέωση της παραγγελίας σε ό,τι αφορά στα σκευάσματα της AstraZeneca.
Ο Ευρωπαίος επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς Τιερί Μπρετόν δήλωσε σήμερα (9/5) ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν ανανέωσε την παραγγελία της για τα εμβόλια της AstraZeneca κατά της COVID-19 για μετά τον Ιούνιο.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον προηγούμενο μήνα ενεργοποίησε νομικές ενέργειες κατά της AstraZeneca για τη μη τήρηση του συμβολαίου της, αναφορικά με την παράδοση των εμβολίων της κατά του κορονοϊού, αλλά και για την απουσία ενός «αξιόπιστου» σχεδίου από την εταιρία, για τη διασφάλιση της εμπρόθεσμης παράδοσης των εμβολίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. τωρα μαλιστα..σταματησαν το κακο σκευασμα…δηλ το εμβολιο που κανετε…και αφησαν το καλο σκευασμα δηλ το αλλο εμβολιο..για να συνεχιστε να το κανετε με απολυτη ασφαλεια για την υγεια σας,οπως θελουν να σας κανουν να πιστευετε…και το εχουν καταφερει,…οι νεοταξιτες εγχωριοι και μη..
    …το ολο σκεπτικο τους το λεγομενο great reset αφορα μια λεξη…extinction..annihilation..δηλ αφανισμος..
    ..γιατι στον Η1Ν1 με τις τοσες μεταλλαξεις και τους 100αδες χιλιαδες θανατους μονο στην ευρωπη,δεν πηραν τετοια μετρα?..
    ειπαμε great reset ειναι το σχεδιο του αφανισμου.που εχουν σχεδιασει….οσο για τον ιο, ειναι ενας απλος ιος οπως τοσοι αλλοι..και μας τον παρουσιαζουν οπως τον embola και τον marmbourg που ειδικα ο δευτερος ειναι θανατηφορος στο τετραγωνο..

  2. Ματζουνια για την κονομα.Οτι σας φέρνουν τα λαμόγια κάθεστε και σας το καρφώνουν.Α ρε κοπάδια.

  3. Όσοι περιμένουν τήν 2η δόση τής Astra Τί συμβουλεύει τό Παγώνι νά κάνουν ;

  4. Εγω το κανα αλλα ειμαι κ κατω των 40.ας ελπισουμε να μην εχει καταλοιπα

  5. Τι να πω αλήθεια δεν ξέρω. Δικός μου άνθρωπος το έχει κάνει. Αν πάθει κάτι αλήθεια θα τρελαθώ. Οκ το καταλάβαμε, δεν παθαίνουν όλοι κάτι. Αλλα γιατί μας κάνουν να φοβόμαστε;; Οι κρίσεις πανικού η ο τρόμος που σου προκαλεί μόνο και μόνο επειδή το σκέφτεσαι δεν είναι αυτό τίποτα; Μα την Παναγία θα με βρουν μπροστά τους έτσι και πάθει τίποτα η μάνα μου. Και δεν είναι απειλή αυτό. Ανακοίνωση είναι. Δεν έχω πειράξει ποτε άνθρωπο είμαι τίμιος και με πολύ σεβασμό. Οι γύρω μου όλοι με αγαπάνε. Δεν είμαι τραμπούκος. Αλλα θα γίνω έτσι και συμβεί κάτι.

  6. πω ?????????? το αγαπημένο μας δηλητήριο φευγει ?? οχιιιιιιιιιιιιιιιι μεινε λατρεμένο μεινεεεεεεεεεεεε 😲😲😲😲😫😫😫😫😢😢😢

Comments are closed.