MEDIAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ16|02|2021 22:23/Patriot/1543 views Όταν πίπτει Χιών και είναι πραγματικό !!Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Η οικογένεια Γεωργιάδη… πρωί πρωί μας ενημέρωσε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως: Χιών πίπτει και μάλιστα είναι και πραγματικό…!! ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ17|07|2025 10:38 /0 ΣΧΟΛΙΑ Τρόμος για γυναίκα στη Φλόριντα: Άνδρας την άρπαξε από τον λαιμό για...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ17|07|2025 10:30 /0 ΣΧΟΛΙΑ (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) Μεγάλη πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο στο Ιράκ – Περίπου 50 οι...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ17|07|2025 10:22 /0 ΣΧΟΛΙΑ Σύγκρουση μηχανής με ΙΧ στη Δάφνη – Νεκρός ο 66χρονος οδηγός μηχανής 5 Σχόλια Ας μην εκφραστώ… Όχι, θα παραμείνω κόσμια… Και εσυ ασχολεισαι με το χιονι. Ηθελα να ‘ξερα δεν βαζεις κανενα βιντεο να δεις τι ελεγες παλια για τζαμι και μεταναστες; ντροπη ρεεεε. κοπροσκυλα Νιπτωμεν τας όρχεις μας οταν θα αρχισουν να πεφτουν φαπες μπουμπουκο θα ηθελα να σε δω Comments are closed.
Και εσυ ασχολεισαι με το χιονι. Ηθελα να ‘ξερα δεν βαζεις κανενα βιντεο να δεις τι ελεγες παλια για τζαμι και μεταναστες; ντροπη ρεεεε.
Ας μην εκφραστώ…
Όχι, θα παραμείνω κόσμια…
Και εσυ ασχολεισαι με το χιονι. Ηθελα να ‘ξερα δεν βαζεις κανενα βιντεο να δεις τι ελεγες παλια για τζαμι και μεταναστες; ντροπη ρεεεε.
κοπροσκυλα
Νιπτωμεν τας όρχεις μας
οταν θα αρχισουν να πεφτουν φαπες μπουμπουκο θα ηθελα να σε δω