Έληξε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – Έντονο το κλίμα! – Ραντεβού για το σαββατοκύριακο δίνουν οι συνιστώσες!

Κοινοποίηση:
siriza1

Με τοποθετήσεις των στελεχών μετά την ενημέρωση που έγινε από τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη

ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Τα μέλη του οργάνου έθεσαν σειρά ερωτημάτων σχετικά με την στάση των δανειστών στις διαπραγματεύσεις και τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης.

siriza2

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετά μέλη της ΠΓ εξέφρασαν τον προβληματισμό τους, ωστόσο εκτιμήθηκε ως κρίσιμης σημασίας η κατάληξη των διαπραγματεύσεων και η ανακοίνωση των όσων συμφωνηθούν προκειμένου να καθορίσουν την στάση τους.

Υπό αυτό το πρίσμα, ανέφεραν οι ίδιες πηγές, η συζήτηση μεταφέρεται πλέον στην Κεντρική Επιτροπή που θα συνεδριάσει το Σαββατοκύριακο όπου αναμένεται να τοποθετηθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αλλά και να απαντήσει ο ίδιος στα όσα ερωτήματα θέσουν τα μέλη του οργάνου.

Δείτε τα όσα έγιναν εδώ : «Μυρίζει ΜΠΑΡΟΥΤΙ η ατμόσφαιρα – συνεδριάζει αυτή την ώρα η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ – Των συνιστωσών το κάγκελο – Σφοδρή επίθεση σε Κωνσταντοπούλου»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: