Ανάστατοι είναι οι γονείς και κηδεμόνες παιδιών που φιλοξενούνται στις σχολικές δομές του δήμου Ξυλοκάστρου μετά την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ ότι κλιμάκια θα βρίσκονται στην περιοχή από αύριο 27 Ιανουαρίου προκειμένου να υποβάλλουν τα παιδάκια του νηπιαγωγείου σε τεστ κορωνοϊού.
Μάλιστα ως προκάλυμμά για τις ενέργειας του ΕΟΔΥ ζητήθηκε από του κηδεμόνες των παιδιών να υπογράψουν βεβαίωση επιτρέποντας στους ”άγνωστους ειδικούς” να προχωρήσουν στην εξέταση των ανήλικων παιδιών, χωρίς την παρουσία των γονέων τους.
Επισημαίνουμε ότι τόσο η εξέταση όσο και η διενέργεια τεστ σε ανήλικα παιδιά εντός του σχολικού χώρου είναι παράνομη και δεν επιτρέπεται χωρίς την έγκριση των γονιών τους αλλά και χωρίς την φυσική παρουσία των ιδίων κατά την ώρα εξέτασης των παιδιών τους σύμφωνα με την ΑΠΟΦΑΣΗ 251/2015 ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ!
goneis.info/loutrakiodusseas.blogspot.com
Ελληνες συμπατριώτες,γονείς ,κηδεμόνες μή αφήσετε τήν σαδίστρια Κεραμέως νά αγγίξει καί νά μολύνει τά μικρά αγγελούδια σας.Αυτό τό τέρας εκτελεί διαταγές τής Εβραικής λέσχης Μπίλτερμέργκ καί τής μεγάλης στοάς.Αυτή καί ό γουρλομάτης έχουν κάνει καταμερισμό εργασίας.
Η Κεραμέως θά εξοντώνει τά Ελληνόπουλα καί ό εξόφθαλμος τούς υπόλοιπους.
Πώς γίνονται τά τέστ.Χώνουν βαθειά στήν μύτη καί στό στομα τών μικρών παιδιών μακριά ραβδάκια.Πολύ επικίνδυνο.Ενα βίντει δείχνει πόσο βαθειά χώνουν τά ξύλινα ραβδάκια στήν στήν μύτη τών παιδιών
Γιάννης Λάκων
Τό βίντεο
https://www.baby-und-familie.de/Coronavirus/SARS-CoV-2-Wie-laeuft-de
Να πιάσουν την Διευθύντρια και όποιον πίεσε να κάνουν εκεί τέστ και να τους κάνουν 40 τεστ στον κάθε ένα τους, για να μην πώ κάτι άλλο.
Ποιός θα εμπιστευτεί επιστρατευμένους άγνωστους να πάρουν χρίσμα από την ρινική κοιλότητα παιδιών νηπιακής ηλικίας, ιδιαίτερα χωρίς την παρουσία των γονέων ;;;
Η παραμικρή λάθος κίνηση ή πίεση μπορεί να αποβεί μοιραία!!!
Θα κρατάνε τα παιδάκια καθηλωμένα με το ζόρι και με ακινητοποιημένα τα κεφαλάκια τους θα παίρνουν χρίσμα ;
Ποιό παιδάκι δεν θα έχει για πάντα ψυχολογικά προβλήματα μετά από μια τέτοια κακοποίηση ;;;
Και με δεδομένο ότι ο ΠΟΥ θεωρεί ότι τα τεστ έχουν υψηλότατο βαθμό σφάλματος δείχνοντας ψευδώς θετικά αποτελέσματα, θα μου πεί κάποιος τι θα συμβεί στο παιδί και την οικογένειά του ;;; Βίαιη απομάκρυνση του παιδιού και κοινωνικός στιγματισμός για το τίποτα;;;
Γιατί δεν χρησιμοποιούν τους οικογενειακούς γιατρούς, ώστε όλα να γίνουν πιο πολιτισμένα και με ασφάλεια , ΠΧ από τον παιδίατρο που επιβλέπει το κάθε παιδάκι, σε ήρεμο περιβάλλον και παρουσία των γονέων ;;;
ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ !
αυτο το εχουν ψηφισει οι αθλιοι πολιτικοι πριν μηνες που να τους παρει ο διαολος
Ποιοι νόμοι ρε παιδια;τους έχουν καταπατήσει όλους αλλά αν κάνουν κάτι τέτοιο θέλουν μυνησεις από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο
Εδώ τα κρούσματα εκτοξεύονται και οι ειδικοί θέλουν να τα ανοίξουν όλα, Σχολεία, καταστήματα, κομμωτήρια, δεν βλέπουν ότι βαδίζουμε προς το τρίτο και ποιο ισχυρό κύμα μέσα στην καρδιά του χειμωνα; Με χαμιλες θερμοκρασίες πως να κάνουν μάθημα τα παιδιά; Απ τη μία μιλάνε όχι στις συνάθροιση και αυτοί συναθροιζουν άτομα και ψυχές μέσα σε παγωμένα κλουβιά. Πάρτε Αποφάσεις (Όχι πειραματικές ΣΉΜΕΡΑ) ΌΧΙ ΑΎΡΙΟ!!!! Εεεεεεε Ακούει ΚΑΝΕΙΣ!!!!!